Το Ναυάγιο 5/12/23: Ο Πέτρος κάνει ληστεία για χάρη των αρχαιοκάπηλων

Το Ναυάγιο 5/12/23: Ο Πέτρος, γνωστός ως “Αντώνης”, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αναγκάζεται να συνεργαστεί με ανθρώπους που τον καταδιώκουν. Παρόλο που υποσχέθηκε στους αρχαιοκάπηλους ότι θα πραγματοποιήσει τη ζητούμενη ληστεία, ο Άγγελος παρακολουθεί κριτικά κάθε κίνησή του, με σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση.

Το Ναυάγιο 5/12/23: Ο Πέτρος κάνει ληστεία για χάρη των αρχαιοκάπηλων

Ο Ιπποκράτης βασανίζεται από τα φαντάσματα του παρελθόντος, προκαλώντας ανησυχία στην Ειρήνη. Παρ’ όλα αυτά, ο Ιπποκράτης είναι ο άνθρωπος που της έχει σώσει τη ζωή, και παραμένει στο πλευρό της. Η Ειρήνη προσπαθεί να απομακρύνει τις κακές σκέψεις, αν και η παρουσία των προβλημάτων συνεχίζεται.

Η Μαρία, τραυματισμένη μετά τη συμπλοκή με τον “Φοίνιξ”, εξιτήριο από το νοσοκομείο. Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα την ακολουθούν, καθώς η κόρη της αναγκάζει να εργαστεί στο γραφείο του Δημήτρη, προκαλώντας προβληματισμό για το μέλλον της οικογένειάς της. Η ανυποψίαστη Πολυξένη τους προσκαλεί οικογενειακά για φαγητό, προκαλώντας αναστάτωση στη Μαρία, η οποία προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της για να μην καταστραφούν δύο οικογένειες.

Η Λαμπρινή ανακαλύπτει ποιος έστειλε τα χρήματα στη Σοφούλα και ζητάει από τον Νικολή τα στοιχεία της Θοδώρας. Ο Παντελίδης, μέσω των εφημερίδων, ανακοινώνει τον πυροβολισμό εναντίον του με σκοπό να επηρεάσει την κοινή γνώμη. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Γιώργη σημαντική πληροφορία σχετικά με τη συνεργάτιδά του, Αλίκη, ενώ η Ειρήνη γνωρίζει επιτέλους τον κύριο Βασιλείου, για τον οποίο είχε ακούσει πολλά στο σπίτι του Ιπποκράτη. Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει, υποσχόμενη ένταση και ενδιαφέρον.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση