Το Ναυάγιο 4/12/23: Ο Πέτρος παίρνει μία ολέθρια απόφαση

Το Ναυάγιο 4/12/23: Η είσοδος του διεφθαρμένου, αλλά εξαιρετικά έξυπνου δικηγόρου Μιλτιάδη Παντελίδη δημιουργεί ένταση και αναστατώνει τη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων του ναυαγίου, απειλώντας να καταστρέψει τα σχέδια του Γιώργη.

Το Ναυάγιο 4/12/23: Ο Πέτρος παίρνει μία ολέθρια απόφαση

Ταυτόχρονα, ο Μιχάλης επανασυνδέει τον Πέτρο και την Ειρήνη, παροτρύνοντάς τους να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους σε μια συνάντηση που αναζωπυρώνει μνήμες και συναισθήματα. Παράλληλα, ο Μάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Διονύση και αποφασισμένος να τον τιμωρήσει για τις πράξεις του κατά της Λίνας, ενώ η ίδια τρέχει να αποτρέψει το κακό.

Ο Δημήτρης ανακαλύπτει την ύπαρξη της Θοδώρας, μια εξέλιξη που δεν χαροποιεί καθόλου τη Μαρία. Η Ελένη, αφού βρήκε δουλειά, φέρνει τον Μιχάλη μπροστά σε ένα ολοκληρωμένο γεγονός, ενώ ο Πέτρος λαμβάνει ειδήσεις για τους γονείς του. Στην απελπισία του, λαμβάνει μια μοιραία απόφαση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση