Το Ναυάγιο 30/10/23: Ζητά ανταλλάγματα απο τον Μιχάλη

Το Ναυάγιο 30/10/23: Ο Άγγελος επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του. Έχει ένα σημαντικό αίτημα: θέλει τη βοήθειά του για να μετακινηθεί στη θέση του λιμενικού. Ο Ιπποκράτης ακούει τα αιτήματά του και αναλαμβάνει να τον βοηθήσει.

Το Ναυάγιο 30/10/23: Ζητά ανταλλάγματα απο τον Μιχάλη

Την ίδια στιγμή, ο Διονύσης επικοινωνεί με έναν δημοσιογράφο και τον προσκαλεί στο στούντιο. Σκοπός του είναι να αποκομίσει δηλώσεις από τη Στέλλα. Έχει σκοπό να την κάνει να ανοίξει την ψυχή της και να εκτονώσει τα συναισθήματά της για τον χαμό του Κυριάκου. Στο μεταξύ, ο Παντελίδης αντιμετωπίζει το πρόβλημα του Βασιλείου με την ληγμένη άδεια του πλοίου.

Καλεί τον Μιχάλη στο γραφείο του και του κάνει μια ελκυστική προσφορά. Στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, προτείνει στον Μιχάλη να παραμείνει στην εταιρία. Ο Δημήτρης, από την πλευρά του, επιμένει να επιστρέψει στην Κρήτη με την οικογένειά του, αλλά η Λίνα τον πείθει να την αφήσει να παραμείνει στην Αθήνα μαζί με τη Βάσω.

Κατόπιν, η αποθήκη της Μαρίας και του Βλάση παραδείγματικά φλέγει, και οι δύο τους υποψιάζονται ότι ο Δημήτρης είναι υπεύθυνος. Ο Γιώργης μαθαίνει από τον Άγγελο την τοποθεσία όπου έχει θαφτεί η Ασημίνα και αποφασίζει να της πάει λουλούδια. Ωστόσο, καταφθάνει και ο Βασίλης στον ίδιο χώρο.

Τέλος, ο Μάκης διαβάζει ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα στην εφημερίδα. Παράλληλα, ο καπετάν Ανδρέας αναζητά τη στήριξη του Στελή, προσπαθώντας να τον πείσει να μην χάσει το θάρρος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση