Το Ναυάγιο 3/12/23: Νέο δίλλημα για τον Πέτρο

Το Ναυάγιο 3/12/23: Ο Ιπποκράτης απευθύνει μια πρόταση προς τον Τρύφωνα που φαίνεται να επηρεάζει ριζικά τις ζωές όλων. Παράλληλα, η Λίνα, αντιμέτωπη με συναισθηματική καταπίεση, βρίσκει ψυχολογική στήριξη στη Στέλλα. Ωστόσο, διστάζει να ενημερώσει τον Μάκη για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει λόγω του Διονύση.

Το Ναυάγιο 3/12/23: Νέο δίλλημα για τον Πέτρο

Ταυτόχρονα, ο Τρύφωνας ενθαρρύνει την Ειρήνη να αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη και να του αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της. Ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη επιλογή όταν μαθαίνει ότι ο Θόδωρος χρειάζεται άμεση εγχείρηση. Πρέπει να αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη. Παράλληλα, ο Μιχάλης διοργανώνει μια μυστική συνάντηση, επιδιώκοντας νέους συμμάχους στην επικείμενη μάχη κατά των υπευθύνων για το ναυάγιο.

Ο Γιώργης αναλαμβάνει το ρόλο του ομιλητή σε μια συνάντηση συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη. Ωστόσο, η έκπληξη που φέρνει η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα σχέδια και προκαλεί αναστάτωση σε όλα τα επίπεδα.Η ζωτική στιγμή πλησιάζει καθώς ο Ιπποκράτης προτείνει μια εξαιρετικά σημαντική αλλαγή, αφήνοντας τον Τρύφωνα σε σκέψεις βαθιές και αναστάτωση.

Τα συναισθηματικά τρικυμίσματα της Λίνας, που ψάχνει στήριξη στη φίλη της Στέλλα, είναι εμφανή, αλλά η ανασφάλεια της την κρατά πίσω από το να μοιραστεί με τον Μάκη τα δύσκολα της. Ο Πέτρος, αντιμέτωπος με το δίλημμα της επιλογής μεταξύ του εαυτού του και του πατέρα του Αντώνη, πρέπει να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση