Το Ναυάγιο 29/10/23: Η Ειρήνη αντιμετωπίζει τους φόβους της

Το Ναυάγιο 29/10/23: Ο Θόδωρος αρνείται να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του, δημιουργώντας δυσκολίες για τον ίδιον μπροστά στο ιατρείο όπου νοσηλεύονται ασθενείς. Ταυτόχρονα, δύο αρχαιοκάπηλοι αναζητούν επιμόνως τον Πέτρο προκειμένου να αποκτήσουν μια βυζαντινή εικόνα, ενώ ο Τρύφωνας αποφασίζει να φύγει για τα Κύθηρα για να βοηθήσει τους ασθενείς του, αφήνοντας πίσω την Ειρήνη με τον Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο 29/10/23: Η Ειρήνη αντιμετωπίζει τους φόβους της

Ο Πέτρος, τελικά, αποφασίζει να φύγει από τους αρχαιοκάπηλους στο τελευταίο δευτερόλεπτο, παίρνοντας μαζί του και το όπλο του Αντώνη. Πιστεύει ότι με τη νέα ταυτότητά του ως Αντώνης, έχει αποφύγει τη χειρότερη μοίρα, αλλά τελικά βρίσκεται αντιμέτωπος με την αστυνομία που φθάνει στον τόπο κρύβοντας τον εγκληματία που αναζητούν.

Μετά την επίσκεψη της Ευγενίας, η Ειρήνη αρχίζει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από το σπίτι του Ιπποκράτη. Αυτός, ωστόσο, την κρατά κοντά του και καταφέρνει να την πείσει να του ανοίξει την καρδιά και να του αποκαλύψει τις σκέψεις της για τον Απόστολο και τα όνειρά της.Ταυτόχρονα, ο αστυνόμος που ερευνά την εξαφάνιση της Κλαίρης ανακρίνει τη Δήμητρα με αποφασιστικότητα να ανακαλύψει το ίχνος της γυναίκας του Ιπποκράτη.

Ο Μάκης και η Λίνα προσπαθούν να βρουν ο ένας τον άλλον στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν, ενώ ο Ιπποκράτης ξεναγεί την Ειρήνη στον κήπο του και της ανοίγει την καρδιά του. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της. Σε απελπιστική κατάσταση, πρέπει να μάθει αν το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα στην Κρήτη είναι του Απόστολου. Οι φόβοι της τελικά βεβαιώνονται ως αληθινοί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση