Το Ναυάγιο 26/11/23: Το μυστικό της Αλίκης αποκαλύπτεται

Το Ναυάγιο 26/11/23: Η Στέλλα αποφεύγει ενεργά τον Βασίλη, δημιουργώντας υποψίες στον τελευταίο ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μεταξύ τους. Παράλληλα, η εμφάνιση του όπλου που ανακάλυψε η Χριστίνα στο δωμάτιο του Πέτρου προκαλεί αναστάτωση στην αυλή. Ο Άγγελος, διατηρώντας τις αμφιβολίες του, αρνείται να πειστεί από τις δικαιολογίες του Πέτρου και τον πιέζει, επιδιώκοντας να του εξομολογηθεί την αλήθεια.

Το Ναυάγιο 26/11/23: Το μυστικό της Αλίκης αποκαλύπτεται

Παράλληλα, ο Τρύφωνας επιστρέφει επείγοντα στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του στην Ειρήνη σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Ο χρόνος του είναι περιορισμένος και πρέπει να είναι κοντά στην κόρη του. Ταυτόχρονα, ο Γιώργης προετοιμάζεται για τη συνάντηση με τους συγγενείς των θυμάτων στην Κρήτη, συνοδευόμενος από την Αλίκη, η οποία δεν υποψιάζεται ότι το κρυφό της μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σύντομα.

Καθώς η Στέλλα αποφεύγει τον Βασίλη, οι αμφιβολίες και οι υποψίες του Βασίλη αυξάνονται, δίνοντας έναν αέρα μυστηρίου στην καθημερινότητα τους. Το όπλο που εντοπίστηκε στην κάμαρα του Πέτρου συνεχίζει να σκορπίζει αναταραχή στον χώρο, αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα για το πώς και γιατί βρέθηκε εκεί. Ο Άγγελος, μην δεχόμενος εξηγήσεις από τον Πέτρο, αποφασίζει να τον οδηγήσει σε μια ειλικρινή εξομολόγηση.

Παράλληλα, ο Τρύφωνας αντιμετωπίζει την αναγκαιότητα να μοιραστεί την πραγματικότητα σχετικά με την υγεία του με την Ειρήνη, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση τους. Καθώς οι γραμμές του χρόνου αρχίζουν να σφίγγουν για τον Τρύφωνα, η ανάγκη να αποκαλύψει την αλήθεια γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση