Το Ναυάγιο 25/10/23: Ο Βασιλείου αποκαλύπτει τα κουσούρια του Φοίνιξ

Το Ναυάγιο 25/10/23: Ο Δημήτρης μεταφέρει τη Λίνα σε ιδιωτική κλινική. Η Λίνα, ωστόσο, ανακτά τις αισθήσεις της ταυτόχρονα και ξεκινά να αναζητεί τον Μάκη στις λίστες των επιζώντων. Ο Ιπποκράτης παραμένει στο πλευρό της Ειρήνης.

Το Ναυάγιο 25/10/23: Ο Βασιλείου αποκαλύπτει τα κουσούρια του Φοίνιξ

Η Ευγενία αναφέρει στην αστυνομία την εξαφάνιση της Κλαίρης. Ο Πέτρος ανακτά τις αισθήσεις του και ακούει με έκπληξη κάποιον να τον φωνάζει “Αντώνη”. Στο χωριό του, τον έχουν ήδη θάψει, και οι συγγενείς του Γιάννη επιτίθονται στο σπίτι του. Ο Δημήτρης και η Μαρία δημιουργούν έναν ψεύτικο διάλογο μπροστά στον Βλάση και την Πολυξένη, προσποιούμενοι ότι δεν γνωρίζουν τίποτα.

Ταυτόχρονα, ο Παντελίδης συνοδεύει τον πλοιοκτήτη στο νοσοκομείο, επιδεικνύοντας ανησυχία για τους επιζώντες. Δεν υπολογίζουν, ωστόσο, ότι θα αντιμετωπίσουν τον Μιχάλη. Ο Μάκης επιθυμεί να βοηθήσει τον Πέτρο να βρει κατοικία, αλλά το παρελθόν του Αντώνη τον καταδιώκει. Ο εφοπλιστής Βασιλείου επισκέπτεται τους διασωθέντες στο νοσοκομείο, προκαλώντας τον θυμό του Μιχάλη, ο οποίος επιτίθεται σε αυτόν.

Ένας εγκληματίας προσπαθεί να αρπάξει την κλεμμένη εικόνα του Αντώνη από το νοσοκομείο, δημιουργώντας προβλήματα στον Πέτρο. Ο Μάκης λαμβάνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του στην Αθήνα, μαζί με την οικογένειά του. Η Λαμπρινή μπλέκεται σε διαφωνία με έναν αστυνομικό, ο οποίος τον κατηγορεί για την κλοπή της βυζαντινής εικόνας. Η Λίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της και την ανακοινώνει στην έκπληκτη οικογένειά της.

Ταυτόχρονα, ο Τρύφωνας φτάνει στην Αθήνα για να πάρει την Ειρήνη πίσω στα Κύθηρα. Όταν φτάνουν στο λιμάνι, οι μνήμες του ναυαγίου πλημμυρίζουν την Ειρήνη, και αυτή παραλύει. Προσπαθεί να βρει το θάρρος να επιβιβαστεί σε ένα καράβι, αλλά ο Βασιλείου κάνει μια αποκάλυψη που τη σοκάρει τελείως στον Παντελίδη σχετικά με το “Φοίνιξ”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση