Το Ναυάγιο 24/10/23: Ο Ιπποκράτης σώζει την Ειρήνη

Το Ναυάγιο 24/10/23: Ο Ιπποκράτης πέφτει στη θάλασσα και σώζει την Ειρήνη, την οποία ανασύρει από τα κύματα και στη συνέχεια την αγκαλιάζει. Οι συντρόφοι του, συμπεριλαμβανομένου του Πέτρου, είναι ανάμεικτης τύχης.

Το Ναυάγιο 24/10/23: Ο Ιπποκράτης σώζει την Ειρήνη

Εκείνος, απλώς επιβιώντας, μεταφέρεται στο νοσοκομείο μαζί με τους ελάχιστους που κατάφεραν να διαφύγουν τον τρομερό κίνδυνο. Το νέο για το ναυάγιο φτάνει σε πολλούς προορισμούς, συνοδεύοντας τον πόνο και τη συντριβή. Στο λιμεναρχείο της Σούδας, οι συγγενείς των επιβατών αναμένουν με αγωνία να ακούσουν εάν τα ονόματα των αγαπημένων τους είναι ανάμεσα σε αυτά των επιζώντων.

Ο πλοιοκτήτης και ο δικηγόρος του προσπαθούν να αποφύγουν την ευθύνη που επιρρίπτει πάνω τους. Στο νοσοκομείο, η Ειρήνη ψάχνει απεγνωσμένα τον Απόστολο, αλλά η είδηση που λαμβάνει από τον Άγγελο είναι καταστροφική: ο άντρας της δεν τα κατάφερε. Μια νοσοκόμα βρίσκει πάνω στον Πέτρο την άδεια οδήγησης του Αντώνη. Ο Γιώργης, ένας αποφασισμένος δημοσιογράφος, αναλαμβάνει να κάνει ρεπορτάζ για το ναυάγιο, χωρίς να γνωρίζει ότι κρύβει το δικό του μυστικό στο εσωτερικό του πλοίου.

Οι επιζήσαντες αντιλαμβάνονται ότι η ζωή τους δεν θα είναι ποτέ ίδια μετά από αυτή την τραγωδία. Στο μεταξύ, η Λίνα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αναίσθητη και αγωνιώντας για τη ζωή της. Ο Ιπποκράτης είναι στο πλευρό της, φροντίζοντας την με αγάπη και αφοσίωση. Όταν η Λίνα ανακτά τη συνείδησή της, ανακαλύπτει κάτι που ανατρέπει όσα πίστευε. Ένα τηλεφώνημα ανακαλύπτει τη Στέλλα, αφήνοντάς την σε σοκ.

Μαθαίνει ότι ο Κυριάκος βρισκόταν στο ναυάγιο, και βιαστικά βιαστικά κατευθύνεται προς το νοσοκομείο για να μάθει περισσότερα. Ο παπάς Γρηγόρης πληροφορείται για την κλοπή μιας πολύτιμης εικόνας από την εκκλησία του, προκαλώντας του μεγάλη ανησυχία. Συντετριμμένος από τον χαμό της αγαπημένης του, ο Γιώργης αποφασίζει να εξετάσει τα αίτια της τραγωδίας και να συμβάλει στην τιμωρία των υπευθύνων που προκάλεσαν τον θάνατο της Ασημίνας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση