Το Ναυάγιο 23/10/23: Απελπισμένοι ναυαγοί παλεύουν για τη ζωή τους

Το Ναυάγιο 23/10/23: Η μπουκαπόρτα του πλοίου “Φοίνιξ” σπάει και το γκαράζ του πλοίου γεμίζει νερά. Το πλήρωμα του πλοίου αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την κρίση. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στη διάσωση, χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο, όμως ο καπετάνιος δεν εκδηλώνει προθυμία να τον υποστηρίξει.

Το Ναυάγιο 23/10/23: Απελπισμένοι ναυαγοί παλεύουν για τη ζωή τους

Η Ειρήνη αντιλαμβάνεται ότι ο εφιάλτης της μετατρέπεται σε πραγματικότητα, ενώ ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι τα όσα έζησε στο χωριό του αποτελούν μόνο την αρχή της τραγωδίας. Η Λίνα αναζητά αγωνιωδώς τον χαμένο σκύλο της μέσα στον χάος που επικρατεί, ενώ ο Μάκης προσπαθεί να ελευθερώσει τους φίλους του από τη νυφική καμπίνα. Στο μεταξύ, ο Άγγελος βρίσκεται στην δύσκολη θέση να αποφασίσει για τη ζωή των δύο κρατουμένων που συνοδεύει.

Οι επιβάτες βιώνουν στιγμές απόλυτου τρόμου, καθώς τα σωσίβια δεν είναι αρκετά για όλους και το πλοίο κλίνει επικίνδυνα. Το Λιμενικό επικοινωνεί με τον Ιπποκράτη, ενημερώνοντάς τον ότι το “Φοίνιξ” βυθίζεται. Ένα μόνο σκάφος εκκινεί μέσα στη φουρτούνα για τον τόπο του ναυαγίου, και αυτό είναι του Ιπποκράτη. Το πλοίο “Φοίνιξ” συνεχίζει να κλίνει, προκαλώντας πανικό στο κατάστρωμα, ενώ ελάχιστες σωστικές βάρκες εκτείνονται στη θάλασσα.

Η Λίνα βρίσκει μια θέση σε μια από αυτές, αλλά χάνει τον Ηρακλή στην αναταραχή. Η Ειρήνη και ο Απόστολος πέφτουν στη θάλασσα. Το πλοίο “Φοίνιξ” βυθίζεται, και η τραγική είδηση φθάνει στα αφτιά του Στελή και του Δημήτρη. Οι απελπισμένοι ναυαγοί πάλευουν για τη ζωή τους, καθώς το ένστικτο επιβίωσης τους οδηγεί σε ακραίες πράξεις, ενώ τα στοιχεία της φύσης συνεχίζουν να είναι ανελέητα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση