Το Ναυάγιο 22/11/23: Οι τοκογλύφοι στριμώχνουν τον Πέτρο

Το Ναυάγιο 22/11/23: Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη είναι προ των πυλών, όμως η Ειρήνη αντιμετωπίζει δυσκολίες να συμμετάσχει λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Η πρόταση του Διονύση προς τη Λίνα δημιουργεί διάσταση στη σχέση της με τον Μάκη.

Το Ναυάγιο 22/11/23: Οι τοκογλύφοι στριμώχνουν τον Πέτρο

Ο Πέτρος αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούν οι διώκτες του, και του προτείνουν να τους τα επιστρέψει με έναν επικίνδυνο τρόπο. Παράλληλα, η Στέλλα ανακαλύπτει την ταυτότητα του Γιώργη και τη σχέση του με τον Βασίλη, αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Βλάσης και η Μαρία, στην επέτειο τους, ξετυλίγουν ένα οικογενειακό μυστικό μέσα από την αναδρομή στο παρελθόν.

Μια αποκάλυψη για την Αλίκη απειλεί να θέσει σε κίνδυνο τα σχέδιά της, ενώ ο Άγγελος συναντά τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι στο παρελθόν τους που τους συνδέει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση