Το Ναυάγιο 20/11/23: Ο Ιπποκράτης κρατά μυστικά απο την Ειρήνη

Το Ναυάγιο 20/11/23: Η στιγμή που ο Πέτρος πρέπει να παράσχει εξηγήσεις στον Άγγελο έχει φτάσει. Ο Ιπποκράτης ενημερώνεται για την κατάσταση υγείας του Τρύφωνα, και αποφασίζει μαζί του να διατηρήσουν αυτήν την πληροφορία μυστική από την Ειρήνη.

Το Ναυάγιο 20/11/23: Ο Ιπποκράτης κρατά μυστικά απο την Ειρήνη

Στο μεταξύ, ο Μάκης ζητά από τη Λίνα να γίνει το κορίτσι του, ενώ ο Διονύσης επιστρέφει στο σπίτι της. Παράλληλα, ο παππά-Γρηγόρης εκτελεί ένα σχέδιο με σκοπό να πείσει τη Λαμπρινή ότι ο γιος τους έχει χαθεί για πάντα. Εν τω μεταξύ, η Στέλλα κρατάει κρυφή από τον Βασίλη το γεγονός ότι είδε κάποιον στον τάφο της Ασημίνας. Ωστόσο, μια σύμπτωση φέρνει μπροστά τους τον Γιώργη, και αποφασίζει να κρατήσει σιγή για το παρελθόν.

Έτσι, οι ζωές των χαρακτήρων εξελίσσονται με ένταση και ανατροπές, διατηρώντας το ενδιαφέρον του θεατή. Η πλοκή επιπλέον πυκνώνεται καθώς η έλευση του Διονύση στο σπίτι της Λίνας προκαλεί νέες συγκρούσεις και αναστάτωση. Τα συναισθήματα της Λίνας δοκιμάζονται ανάμεσα στην παλιά αγάπη και τον νυν σύντροφό της, τον Μάκη.

Παράλληλα, ο παππά-Γρηγόρης συνεχίζει το σχέδιο του με τη Λαμπρινή, ενώ ο Γιώργης παραμένει σιωπηλός για τα μυστικά που κρύβει. Η ανατροπή που φέρνει ο Γιώργης στο φως έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει τα δεδομένα, ενώ οι κρυμμένες αλήθειες αναμένεται να ξεδιπλωθούν, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ένταση στην εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση