Το Ναυάγιο 18/12/23: Κρυφή συνάντηση για Ειρήνη – Γιώργη

Το Ναυάγιο 18/12/23: Η Ειρήνη, αναχωρεί για μια συνάντηση με τον Γιώργη και τον Μιχάλη, κρατώντας το μυστικό από τον Ιπποκράτη, όμως εκείνος, αφήνει την παρέα της να την παρακολουθήσει. Παράλληλα, ο Γιώργης σχεδιάζει μια συνάντηση με τη Λίνα και την Ειρήνη, ενώ ο Ιπποκράτης απαιτεί εξηγήσεις από την Ειρήνη, η οποία, σε συνεργασία με τον Πέτρο, ψάχνει εναγωνίως για εργασία.

Το Ναυάγιο 18/12/23: Κρυφή συνάντηση για Ειρήνη – Γιώργη

Ο Ιπποκράτης, αποφασισμένος, επισκέπτεται το γραφείο του Γιώργη, ενώ μια εντάση αναπτύσσεται, δημιουργώντας μια βαθύτερη έχθρα. Παράλληλα, η Θοδώρα, στη νέα της δουλειά, γνωρίζει τον Στέφανο, και αναπτύσσεται ένα φλερτ μεταξύ τους. Στο μεταξύ, η Λαμπρινή, κρατώντας κρυφή την πρόθεσή της, προετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να βρει τον Μάκη.

Ο Γιώργης, συνοδεύοντας την Αλίκη, την υποστηρίζει, ενώ εκείνη, πνιγμένη από τύψεις, ζητά από τον Παντελίδη να σταματήσει το διπλό παιχνίδι που διακινδυνεύει να της προξενήσει βλάβη. Έτσι, η ιστορία αναπτύσσεται με πολλά ερωτικά και κοινωνικά μυστικά, δημιουργώντας ένταση και αναταραχή στις σχέσεις των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση