Το Ναυάγιο 18/10/23: Ο Βασιλείου αποκαλύπτει τα προβλήματα του «Φοίνιξ»

Το Ναυάγιο 18/10/23: Η Στέλλα βρέθηκε σε απόλυτη αναστάτωση καθώς έμαθε ότι ο Κυριάκος ήταν επίσης παρών στο μοιραίο ναυάγιο. Αμέσως τρέχει έντρομη στο νοσοκομείο για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Εκεί, παράλληλα, ο παππά-Γρηγόρης την ενημερώνει για την κλοπή της πολύτιμης εικόνας από την εκκλησία του χωριού, προσθέτοντας στο σοκ και την ανησυχία της.

Το Ναυάγιο 18/10/23: Ο Βασιλείου αποκαλύπτει τα προβλήματα του «Φοίνιξ»

Ταυτόχρονα, σε άλλο μέρος, μια νοσοκόμα ανακαλύπτει ότι πάνω στον Πέτρο υπάρχει η άδεια οδήγησης του Αντώνη, ένα γεγονός που τον συγκλονίζει ακόμη περισσότερο. Ο Πέτρος, αφού συνέλθει από την αναστάτωση, ακούει κάποιον να τον φωνάζει με το όνομα του Αντώνη, με μια αναμενόμενη έκπληξη.

Παράλληλα, στο χωριό του Πέτρου, οι κάτοικοι έχουν λάβει την είδηση του θανάτου του και, αντί να τον περιμένουν επιστρέφοντα, έχουν τον καταλάβει ως νεκρό. Οι συγγενείς του Γιάννη πετροβολούν το σπίτι του σε μια έκδηλη έκρηξη θυμού και οδύνης.

Ταυτόχρονα, στο λιμεναρχείο της Σούδας, οι συγγενείς των επιβατών περιμένουν με αγωνία και ανυπομονησία να ακούσουν τα ονόματα των αγαπημένων τους προσώπων, αγνοώντας την τύχη τους στο ναυάγιο. Στο μεταξύ, ο μαχητικός δημοσιογράφος, ο Γιώργης, αναλαμβάνει να κάνει ρεπορτάζ για το ναυάγιο, χωρίς να γνωρίζει ότι ένα από τα θύματα είναι κάποιος δικός του. Αυτή η αγνοία τον καθιστά ακόμη πιο αφοσιωμένο στο να αναδείξει την αλήθεια.

Τέλος, ο εφοπλιστής Βασιλείου επισκέπτεται τους διασωθέντες στο νοσοκομείο και προκαλεί την οργή του Μιχάλη, που του επιτίθεται με ανελέητη οργή. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο Βασιλείου κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον διεφθαρμένο δικηγόρο του Παντελίδη σχετικά με το “Φοίνιξ”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση