Το Ναυάγιο 12/12/23: Ο Πέτρος αποκαλύπτει την ταυτότητα του

Το Ναυάγιο 12/12/23: Ο Άγγελος και ο Πέτρος εκπονούν ένα σχέδιο που λειτουργεί άψογα, οδηγώντας έτσι στη σύλληψη των αρχαιοκαπήλων επ’ αυτοφώρω. Ο Πέτρος, ενθουσιασμένος από την εξέλιξη, αισθάνεται ανακουφισμένος που πλέον δεν χρειάζεται να εκβιάζεται ή να λέει ψέματα στην κυρία Χριστίνα και τον Μάκη.

Το Ναυάγιο 12/12/23: Ο Πέτρος αποκαλύπτει την ταυτότητα του

Είναι ελεύθερος να μιλά ανοιχτά για τη ζωή του και την πραγματική του ταυτότητα. Από την άλλη, η Στέλλα αποφασίζει να αποκαλύψει την ταυτότητα του δολοφόνου του Κυριάκου και ζητά από τη Λίνα να της αποκαλύψει ποιος ήταν. Η εμμονή της Στέλλας ανησυχεί τον Βασίλη, ο οποίος φοβάται για την ψυχολογική της ευημερία. Ο Ιπποκράτης είναι ανίκανος να κατευνάσει τον Ορφέα, που έμαθε για το θάνατο της μητέρας του και δεν μπορεί να ηρεμήσει. Ελπίζει ότι η Ειρήνη θα προσεγγίσει τον Ορφέα, καθώς έχει δείξει ότι τον κατανοεί.

Παρά τις προσπάθειες της Μαρίας να την αποτρέψει, η Θοδώρα αποφασίζει να παραβιάσει τις εντολές της μητέρας της και να ξεκινήσει εργασία στο γραφείο του Δημήτρη, αγνοώντας ότι είναι ο πατέρας της. Η Μαρία φοβάται ότι η αλήθεια μπορεί να αποκαλυφθεί, και γι’ αυτό δεν θέλει καμία επαφή της οικογένειάς της με τον Γιαννακάκη. Τέλος, ο Παντελίδης σχεδιάζει να δελεάσει με ύπουλο τρόπο κάποιον που έχει σχέση με το ναυάγιο, ενώ η Αλίκη κάνει μια τρομερή ανακάλυψη για τον παράνομο δεσμό του Γιώργη με την Ασημίνα.

Πώς θα αντιδράσει η Θοδώρα όταν ανακαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα της; Θα καταφέρει η Ειρήνη να κατευνάσει τον Ορφέα; Και τι ακριβώς ανακάλυψε η Αλίκη για τον Γιώργη και την Ασημίνα;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση