Το Ναυάγιο 11/12/23: Ο Ιπποκράτης δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο

Το Ναυάγιο 11/12/23: Ο Γιώργης επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο σπίτι του για τη συλλογή υλικού για το μεγάλο αφιέρωμα που προετοιμάζει. Ωστόσο, όταν ο Ιπποκράτης τον αντικρίζει, αντιδρά άσχημα. Η Ειρήνη, εξίσου σοκαρισμένη από την αγένειά του, προβληματίζεται για τη συμπεριφορά του. Κρατώντας την αίσθηση ότι ο Ιπποκράτης δεν είναι όπως φαίνεται, ο Ορφέας κάνει μια έκπληξη, ζητώντας από τον πατέρα του να παντρευτεί την Ειρήνη.

Το Ναυάγιο 11/12/23: Ο Ιπποκράτης δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο

Αυτό βολεύει και τον ίδιο, καθώς διευκολύνει τα σχέδιά του με την προοπτική ότι ο γιος του θέλει την Ειρήνη ως μητέρα. Παράλληλα, η Αλίκη πλησιάζει περισσότερο τον Γιώργη, αλλά ο αδίστακτος δικηγόρος Μιλτιάδης Παντελίδης δείχνει το απροσάρμοστο πρόσωπό του. Παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας, πραγματοποιείται το τραπέζι της Πολυξένης, όπου οι δύο οικογένειες συναντιούνται. Η νεολαία φαίνεται αμέριμνη, με τον Μάκη και τη Λίνα να είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο, παρά την προσπάθειά τους να μην προκαλέσουν τους γονείς τους.

Ο Δημήτρης δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό και εκφράζει τα αισθήματά του για τη Μαρία, ενώ η ίδια αντιμετωπίζει την κατάσταση με αναστάτωση. Ο Βλάσης συγκρατείται, καθώς η αντιπάθειά του για τον Δημήτρη δεν εξαλείφεται εύκολα. Η βραδιά παίρνει αναπάντεχη τροπή και αποκαλύπτονται κρυμμένα μυστικά, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή των οικογενειών Γιαννακάκη και Παπαδάκη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση