Το La Casa de Papel επιστρέφει με 4η σεζόν

Η 4η σεζόν της ισπανικής δημοφιλούς σειρά La Casa de Papel επιστρέψει για να καθηλώσει εκ νέου του πάντες στο Netflix!

Το La Casa de Papel επιστρέφει με 4η σεζόν

Όπως γνωστοποίησαν οι οι παραγωγοί του «La Casa de Papel», ο «Καθηγητής», η «Τόκυο» και η υπόλοιποι ήρωες της σειράς θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη από τη νέα χρονιά, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram. Μάλιστα, στο βίντεο που αναρτήθηκε παρουσιάζονται όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ στην περιγραφή οι δημιουργοί της τονίζουν πως «ούτε ο Καθηγητής δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος για τόσο χάος».

Τι θα γίνει με την Ναϊρόμπι

Το βιντεάκι με την επιστροφή της συμμορίας έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους φανατικούς της ισπανικής σειράς, ενώ έχει ξεσηκώσει ερωτήματα σχετικά με την παρουσία της Ναϊρόμπι στο νέο κύκλο του La Casa de Papel.

Η Ναϊρόμπι στο τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν είχε πέσει τραυματισμένη από σφαίρα αστυνομικού και με τον κύκλο της σειράς να ολοκληρώνεται αφήνοντας αναπάντητο το ερώτημα τι γίνεται με την κατάσταση της υγείας της. Μάλιστα πολλοί τηλεθεατές πιστεύουν πως η αγαπημένη του κοινού χάνει τη ζωή της και αποχωρεί από τη σειρά.

Στο τρέιλερ πάντως οι παραγωγοί φροντίζουν να συνεχιστεί το μυστήριο με το μέλλον της Ναϊρόμπι στη σειρά. Ενώ εμφανίζονται τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας, ένα ένα, η Ναιρόμπι εμφανίζεται τελευταία και αφού έχει παίξει ο τίτλος της σειράς.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν πως η Ναϊρόμπι έχει πεθάνει, αλλά θα συνεχίζει να παίζει στη σειρά, όπως ο Μπερλίν.

Το βίντεο για την επιστροφή του La Casa de Papel

Το βίντεο με την ανακοίνωση της επιστροφής της δημοφιλούς ισπανικής σειράς.

https://www.instagram.com/p/B50Zaa1lPL1/?utm_source=ig_web_copy_link

4η σεζόνLa casa de papelNetflix