Το Κόκκινο Ποτάμι: Η Βασιλική έγκυος! Ποιος είναι ο πατέρας;

Το Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια εκτιμά τη συμπεριφορά και όσα έκανε ο Αλή για εκείνη και το μωρό της και προσπαθεί να είναι τρυφερή μαζί του και να ζήσει μια κανονική ζωή δίπλα του. Όμως, η ίδια αγνοεί προς το παρόν πως ο Μίλτος είναι ζωντανός και έτοιμος να επιστρέφει στο Ερζερούμ να τη βρει.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Η Βασιλική έγκυος! Ποιος είναι ο πατέρας;

Παράλληλα, απειλείται σύρραξη στα χωράφια των Παυλίδηδων, καθώς οι Τούρκοι αρνούνται να τα επιστρέφουν. Τότε η Βασιλική βρίσκει τη λύση προτείνοντάς τους να δουλέψουν εκεί, επειδή η γη έχει ρημάξει και χρειάζεται πολλά χέρια. Λίγο αργότερα, η Βασιλική εξομολογείται στην Ευγενία πως είναι έγκυος.

Ωστόσο, δεν ξέρει αν πρέπει να χαρεί, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος το παιδί να μην είναι του Θέμη αλλά του Μουσταφά, που τη βίασε. Λίγες ώρες μετά, η Βασιλική βλέπει μπροστά της τον Μουσταφά, θυμάται αυτά που πέρασε και αποφασίζει να το ρίξει πίνοντας ένα βοτάνι. Η κοπέλα σφαδάζει από τους πόνους αλλά σύμφωνα με το serfare.com η Ευγενία τη βρίσκει και την πείθει ότι δεν είναι σωστό να πεθάνει αυτό το μωρό και προσπαθεί να σώσει τόσο εκείνη όσο και το έμβρυο. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η Φατμά προτείνει στη Σοφία και στην Αρίν να μείνουν μαζί τους και να δουλέψουν εκεί όσο ψάχνουν να βρουν τις κόρες τους.

Μάλιστα, τις καθησυχάζει πως ο Εμίρ ξέρει πολύ κόσμο και κάτι μπορεί να μάθει γι’ αυτές σύντομα. Στο Ερζερούμ, ο Βαλής ζητάει από τον Αλή να μεταφέρει μαζί του χρήματα από φόρους στην Πόλη, για να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων και τους ληστέψουν. Αρχικά ο Αλή αρνείται, καθώς αυτή η αποστολή ενέχει πολλούς κινδύνους, αλλά ο Βαλής επιμένει και εκείνος υποχωρεί και συμφωνεί. Πίσω στην Αμισό, η Βασιλική αποκαλύπτει στον θείο ότι είναι έγκυος, όπως και τον φόβο της για το ποιανού μπορεί να είναι το παιδί. Το Κόκκινο Ποτάμι

Ο Θέμης αναστατώνεται και φεύγει ταραγμένος από το σπίτι, έχοντας μπει σε πολύ μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να κρατήσουν το μωρό ή όχι. Παράλληλα, η Ιφιγένεια διαφωνεί στο να φύγει ο Αλή για την αποστολή του, γιατί φοβάται για τη ζωή του και προσπαθεί να τον μεταπείθει. Αυτός δεν μπορεί να κάνει πίσω αλλά της υπόσχεται να παραιτηθεί μόλις φτάσει στην Πόλη και να επιστρέφει σύντομα σε εκείνη.

Εν τω μεταξύ, ο Μίλτος ταξιδεύει κρυφά με ένα πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα και καταφέρνει να φτάσει σώος στο σπίτι των δικών του, όπου συναντάει τον αδελφό του και τη μάνα του έπειτα από πολύ μεγάλο διάστημα. Τότε, τους λέει ότι αποφάσισε να πάει στο Ερζερούμ και να ψάξει για την Ιφιγένεια.

Αμέσως μετά, η Βασιλική προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της μην αντέχοντας το πρόβλημα και τη στενοχώρια του Θέμη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, ο νεαρός είναι εκείνος που τη σώζει την τελευταία στιγμή και αποφασίζει να κρατήσουν το παιδί και να πάνε παρακάτω. Ταυτόχρονα, η Σωτηρία με τον Ωσμάν απελευθερώνουν τον Μουσταφά από το κελί της χωροφυλακής.

Για την αρχική σελίδα « Το Κόκκινο Ποτάμι » πατήστε ΕΔΩ

Το Κόκκινο ΠοτάμιΤο Κόκκινο Ποτάμι ΕπεισόδιαΤο Κόκκινο Ποτάμι Επόμενα Επεισόδια