Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδια: Η Ιφιγένεια θα ερωτευθεί τον Αλή

Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδια: Η κατάσταση στο Ερζερούμ και σε αρκετές πόλεις της Τουρκίας φαίνεται πως παίρνει τον δρόμο της κανονικότητας και εξομαλύνεται. Οι Ελληνες επιστρέφουν σταδιακά στα σπίτια τους και η ζωή συνεχίζεται, καθώς οι επιθέσεις και η βία από τους Τούρκους σιγά-σιγά υποχωρούν.

Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδια: Η Ιφιγένεια θα ερωτευθεί τον Αλή

Στην πόλη του Ερζερούμ ειδικότερα, η Ιφιγένεια ζει με τον Αλή στιγμές ηρεμίας και γαλήνης μεγαλώνοντας τον μικρό Μιλτιάδη και το παιδάκι από την Αρμενία που έσωσε ο Αλή. Παράλληλα, μετά τον γάμο αλλά και την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Ιφιγένειας, οι γονείς του Αλή έχουν ηρεμήσει και έχουν πάψει να ρωτούν το οτιδήποτε. Και η ίδια η Ιφιγένεια, όμως, τους αντιμετωπίζει πλέον διαφορετικά.

Ταυτόχρονα, πλάι στον σύζυγό της αισθάνεται ασφάλεια, ενώ ενδόμυχα χαίρεται, καθώς ο ίδιος στέκεται δίπλα της σύμμαχος και συνοδοιπόρος χωρίς να ζητήσει τίποτα παραπάνω. Άλλωστε, ο κρυπτοχριστιανός αξιωματικός κρατάει την υπόσχεση που της είχε δώσει για έναν λευκό γάμο αλλά και πλήρη στήριξη.Έτσι, η Ιφιγένεια, βλέποντας τον Αλή να την αγαπάει και να τη νοιάζεται πραγματικά, αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα μαζί του. Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδια

Γνωρίζοντας πως η μεγάλη αγάπη της ζωής της, ο Μίλτος, δεν ζει πια και παρατηρώντας το ενδιαφέρον του Αλή, επιλέγει να του δώσει την ευκαιρία να γίνουν πραγματικό ανδρόγυνο.Έπειτα, λοιπόν, από πολλή σκέψη, η Πόντια αρχίζει να βλέπει διαφορετικά τον Αλή και να αναπτύσσει για εκείνον πιο βαθιά και ουσιαστικά συναισθήματα, καθώς τον ερωτεύεται. Άλλωστε, τα δεινά που έχει περάσει είναι πολλά και είναι επόμενο να συγκινείται από τις πράξεις του Αλή.

Γι’ αυτό, λοιπόν, τον προσεγγίζει διαφορετικά.Ίσως, τώρα είναι π κατάλληλη στιγμή να χτίσει γερές βάσεις και να δομήσει την οικογένειά της όπως πρέπει. Εν τω μεταξύ, η σκέψη για ένα καλύτερο μέλλον και για μία ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή την κάνει να επιθυμεί ολοένα και περισσότερο να προσεγγίσει τον Αλή και μαζί να τα καταφέρουν.

Ωστόσο, για άλλη μία φορά, η τύχη δεν είναι με το μέρος της Ιφιγένειας, αφού οι Τούρκοι έχουν ανακαλύψει την πραγματική θρησκευτική κατεύθυνση του Αλή και της οικογένειάς του και αποφασίζουν να τον απομακρύνουν από το Ερζερούμ, βάζοντας σε εφαρμογή τα ζοφερά σχέδιά τους για εκείνον. Θα καταφέρει τελικά ο Αλή να επιστρέφει στη γυναίκα του και να ζήσει μαζί της τον έρωτα που νιώθει για εκείνη;

Για την αρχική σελίδα « Το Κόκκινο Ποτάμι » πατήστε ΕΔΩ

Το Κόκκινο ΠοτάμιΤο Κόκκινο Ποτάμι Επεισόδια