Το Καφέ Της Χαράς: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 6 στις 31/1/20

Το Καφέ Της Χαράς: Η Βάλια στο επεισόδιο 6 στις 31/1/20 πηγαίνει στο Μεγαλοχώρι για να πάρει επιχειρηματικό δάνειο, αλλά λίγο πριν συναντάει τυχαία, ακόμη μία φορά, τον Δημήτριο, ο οποίος γίνεται ο φύλακας άγγελός της. Παράλληλα, ο Περίανδρος δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι ο Μόνος εμμένει στην απόφασή του να παραχωρήσει το οικογενειακό πατητήρι και τον αποκληρώνει!

Το Καφέ Της Χαράς: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 6 στις 31/1/20

Η Βόλια προχωρά με εντατικούς ρυθμούς τα διαδικαστικά που χρειάζονται για να ανοίξει το καινούργιο Καφέ της Χαράς, ενώ σε αυτό συμβάλλει και ο Μάνος. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άντρας τής δίνει τον φάκελο με τα επικυρωμένα αντίγραφα της διαθήκης και των τίτλων ιδιοκτησίας για το πέτρινο πατητήρι, προκειμένου να πάρει ένα επιχειρηματικό δάνειο.

Λίγη ώρα μετά, η Βάλια ετοιμάζεται να πάει στην τράπεζα στο Μεγαλοχώρι και συναντάει τυχαία, ακόμη μία φορά, τον Δημήτριο. Αυτή τη φορά, υπό κανονικές συνθήκες, αφού η πρώτη τους γνωριμία έγινε τη στιγμή που εκείνη προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του παλιού σπιτιού τους, χτυπώντας το πόδι της. Τότε, η Βάλια τού αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο θέλει να πάει στο γειτονικό χωριό, με τον Δημήτριο να προσφέρεται να την πάει εκείνος με τη μηχανή. Το Καφέ Της Χαράς

Από εκείνη τη στιγμή, Βάλια και Δημήτριος έρχονται πιο κοντά, με τον τελευταίο να μπαίνει στη ζωή της και να γίνεται ο φύλακας άγγελός της.

Στο μεταξύ, η άφιξη του νέου παπά στο Κολοκοτρωνίτσι έχει αναστατώσει τον γυναικείο πληθυσμό και ειδικά την Κατίνα και τη Φιλιώ, οι οποίες προσπαθούν να μάθουν λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

Το Καφέ της ΧαράςΤο Καφέ Της Χαράς 31/1/20Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 6