Το Καφέ Της Χαράς εξελίξεις: Μάνος και Αρετή αρραβωνιάζονται

Το Καφέ Της Χαράς εξελίξεις: Ο Περίανδρος, παρότι δεν το ομολογεί στην Τασία, έχει αποδεχθεί το πάθος που έχει αρχίσει να φουντώνει μέσα του για τη Στέλλα. Και εκείνη, όμως, μετά την προσπάθειά του να τη σώσει από τον υποτιθέμενο βιαστή, έχει αρχίσει να τον βρίσκει γλυκούλη!

Το Καφέ Της Χαράς εξελίξεις: Μάνος και Αρετή αρραβωνιάζονται

Παράλληλα, ο Μάνος και η Αρετή βρίσκονται στο Καφέ της Χαράς και οργανώνουν τη βραδιά του αρραβώνα τους, ενώ εκεί πηγαίνει και η Βάλια, η οποία δέχεται μία πρόταση-έκπληξη από την Αρετή. Συγκεκριμένα, να γίνει η κουμπάρα τους.

Η Βάλια και ο Μάνος, όμως, έρχονται σε αμηχανία, μέχρι που ο τελευταίος προτείνει σαν δεύτερο κουμπάρο τον καλό του φίλο Διονύση. Το βράδυ, στον αρραβώνα του Μάνου και της Αρετής, παρευρίσκονται σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του Κολοκοτρωνιτσίου, καθώς επίσης και ο ανεκδιήγητος πατέρας της κοπέλας, που καταφτάνει από το χωριό του, και επικρατεί ένα ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, η Βάλια δεν αισθάνεται καλό και ζητάει καταφύγιο στις συμβουλές του Δημήτριου. Οι δύο τελευταίοι συναντιούνται στην αυλή του σπιτιού της και, σύντομα, έρχονται πολύ κοντά και γίνεται το απρόσμενο και απαγορευμένο. Ο Δημήτριος την αρπάζει στην αγκαλιά του και τη φιλάει, με εκείνη να τα χάνει στην αρχή, αλλά στη συνέχεια να τον αγκαλιάζει και να ανταποκρίνεται! Το Καφέ Της Χαράς εξελίξεις

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΤο Καφέ της ΧαράςΤο Καφέ Της Χαράς Αντ1Το Καφέ Της Χαράς Εξελίξεις