Το Καφέ της Χαράς Επόμενα Επεισόδια: Η Αρετή παγιδεύει τον Μάνο

Το Καφέ της Χαράς Επόμενα Επεισόδια: Η Αρετή ακολουθεί τη συμβουλή του Πώποτα και μεταμορφώνεται σε μία αδίστακτη γυναίκα, προκειμένου να κερδίσει τον Μάνο. Παράλληλα, η Χάιδω υποψιάζεται πως ο Τάσος διατηρεί κρυφή σχέση με την Κανέλα.

Το Καφέ της Χαράς Επόμενα Επεισόδια: Η Αρετή παγιδεύει τον Μάνο

Η Βάλια δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο και αρχίζει να κινεί τις απαραίτητες διαδικασίες για την ανακαίνιση του παλιού της σπιτιού. Στόχος της νεαρής κοπέλας είναι να ολοκληρωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται, προκειμένου να μη γίνεται φόρτωμα στη Σταυρούλα και στον γιο της, τον Μιχαήλ.

Στο πλευρό της Βάλιας, φυσικά, βρίσκεται ο νέος παπάς του Κολοκοτρωνιτσίου, ο Δημήτριος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει δείξει τη συμπάθειά του προς το πρόσωπο της νεαρής κοπέλας, αλλά και ο καλός της φίλος Μάνος. Στο μεταξύ, ο τελευταίος βλέπει τον Δημήτριο να βρίσκεται συνεχώς κοντά στη Βάλια και αρχίζει να ζηλεύει όλο και περισσότερο.

Κι ενώ εκείνη, με τη βοήθεια των δύο νέων, ανακαινίζει το παλιό της σπίτι, ο Δημήτριος επιστρατεύει όλες σχεδόν τις γυναίκες του χωριού, που τον θαυμάζουν και τον ακολουθούν πιστά σε ό,τι κάνει και ό,τι πει, να στηρίξουν τη Βάλια και κάνουν κι εκείνες ό,τι μπορούν ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν πιο σύντομα,

Για την αρχική σελίδα « Το Καφέ Της Χαράς » πατήστε ΕΔΩ

επόμενα επεισόδιαΤο Καφέ της ΧαράςΤο Καφέ Της Χαράς Επόμενα Επεισόδια