Το Καφέ Της Χαράς Επεισόδιο 4: Η Χαρά εγκαταλείπει το χωρίο

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 24/1/2020

Το Καφέ Της Χαράς Επεισόδιο 4: Μπορεί όλοι οι οικείοι του Περίανδρου να αγωνιούν για την υγεία του, μετά το έμφραγμα που υπέστη, αλλά η Χαρά ανακαλύπτει την αλήθεια. Στη συνέχεια, η τελευταία αποφασίζει να αφήσει πίσω της το χωριό, ενώ ένας γοητευτικός νεαρός καταφθάνει εκεί.

Το Καφέ Της Χαράς Επεισόδιο 4: Η Χαρά εγκαταλείπει το χωρίο

Η είδηση πως ο Πώποτας έχει πάθει έμφραγμα γίνεται πρώτο θέμα στο χωριό, ενώ όλοι οι οικείοι του περνούν ώρες αγωνίας. Τότε, λοιπόν, καλούν στο σπίτι έναν διάσημο παγκοσμίως καρδιοχειρουργό, προκειμένου να τον εξετάσει. Μόνο που ο Περίανδρος του εξηγεί κρυφά πώς είναι μια χαρά στην υγεία του και πως απλά υποδύεται τον άρρωστο. Μάλιστα καθοδηγεί τον γιατρό για τη γνωμάτευση που θα βγάλει και θα ανακοινώσει στην οικογένειά του.

Ο γιατρός λοιπόν ακολουθεί τις οδηγίες του Περίανδρου και λέει στον Μάνο πολύ δυσάρεστα νέα για την υγεία του πατέρα του. Στο άκουσμα της είδησης, ο Μάνος καταρρακώνεται και βασανίζεται από τις τύψεις.Όμως αργότερα, η Χαρά, με τη βοήθεια του Μιχαήλ, αποκαλύπτει την κομπίνα του Περίανδρου και αποδεικνύει σε όλους πως ο άντρας δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Η παραπάνω αποκάλυψη φέρνει μία νέα σύγκρουση ανάμεσα στον Περίανδρο και στον Μάνο αλλά και μεταξύ Χαράς και Βάλιας.

Την επόμενη μέρα, η πρωτευουσιάνα ανακοινώνει στην κόρη της ότι αποφάσισε να φύγει από το Κολοκοτρωνίτσι, καθώς δεν αντέχει άλλο όλα όσα συμβαίνουν. Η Χαρά επιθυμεί να επιστρέφει στην καθημερινότητά της και στον αγαπημένο της σύντροφο. Η Βάλια, μετά τη φυγή της μητέρας της, συνεχίζει ακάθεκτη τις έρευνες και τις ενέργειες για το άνοιγμα του νέου «Καφέ της Χαράς». Το Καφέ Της Χαράς Επεισόδιο 4

Στο μεταξύ, της γεννιέται η επιθυμία να περάσει από το παλιό σπίτι τους ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν μπορεί να πάρει κάτι από εκεί. Φτάνοντας, όμως, σε μία από τις προσπάθειες που κάνει για να ανοίξει την πόρτα, χτυπάει το πόδι της, πέφτει κάτω και φωνάζει από τους πόνους. Εκείνη τη στιγμή, από το σημείο περνάει τυχαία ένας γοητευτικός άντρας. Ο λόγος για τον Δημήτριο, τον νέο παπά του χωριού, ο οποίος μόλις έχει φτάσει στο Κολοκοτρωνίτσι.

Ο νεαρός, βλέποντας την κοπέλα σε αυτή την κατάσταση, της προσφέρει αμέσως τις πρώτες βοήθειες και τη μεταφέρει στο καφενείο του Σταύρακα, ο οποίος προειδοποιεί τη Βάλια ότι το Κολοκοτρωνίτσι βλάπτει σοβαρά την υγεία.

* Στον ρόλο του καρδιοχειρουργού ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

Το Καφέ της ΧαράςΤο Καφέ Της Χαράς 24/1/20Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 4