Το Καφέ Της Χαράς Επεισόδιο 3: Συμμαχια Χαράς και Πώποτα για το καφέ

Το Καφέ Της Χαράς Επεισόδιο 3: Η Βάλια είναι διατεθειμένη να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό του Καφέ της Χαράς αλλα και να το ανοίξει εκ νέου! Οι συγκεκριμένες αποφάσεις, όμως, δεν βρίσκουν σύμφωνη τη Χαρά, η οποί δεν διστάζει να έρθει σε συμμαχία με τον Περίανδρο…

Το Καφέ Της Χαράς Επεισόδιο 3: Συμμαχια Χαράς και Πώποτα για το καφέ

Από τη στιγμή που η Χαρά πληροφορείται πως η Βάλια βρίσκεται στο Κολοκοτρωνίτσι, αναζητώντας τον υπεύθυνο για τον εμπρησμό του Καφέ της Χαράς, σπεύδει να προλάβει τα χειρότερα. Αρχικά, η Χαρά συμβουλεύει την κόρη της να σταματήσει τις ανακρίσεις στους κατοίκους του χωριού, καθώς δεν θα βγάλει άκρη και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μαυρίσουν τις καρδιές τους.

Η Βάλια, όμως, είναι ανένδοτη.Έτσι, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της μητέρας της, που θέλει να την πάρει και να φύγουν όσο το δυνατόν συντομότερα, αποφασίζει όχι μόνο να συνεχίσει τις ανακρίσεις αλλά και κάτι ακόμα.

Συγκεκριμένα, να φτιάξει από την αρχή νέο Καφέ της Χαράς και δη στον χώρο στον οποίο απέκτησε τις καλύτερες αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων. Αργότερα, ο Περίαδρος και η Χαρά συναντιούνται και, παρότι η σχέση τους είναι σχεδόν εχθρική, συνασπίζονται για να εμποδίσουν τα σχέδια της Βάλια καθώς επίσης και να την απομακρύνουν από τον Μάνο.

Άλλωστε ο Περίανδρος έχει λογοδώσει τον γιο του με τη νεαρή γιατρό της περιοχής, την Αρετή. Άραγε, θα καταφέρουν οι δύο γονείς να πάνε κοντρα στα «θέλω» των παιδιών τους;

Το Καφέ της ΧαράςΤο Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 3