Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 21 – 4ος Κύκλος

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 21 – 4ος Κύκλος Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς Το Καφέ Της Χαράς του Αντ1 …

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 21 – 4ος Κύκλος

Ο Δημητριος εξομολογειται στην Βαλια πως θελει να ζητησει διαζυγιο απο την Μαργαριτα. Εν τω μεταξυ στο χωριο καταφθανει ο περιφημος «Μεγαλος» που ειναι πισω απο την κομπινα με τα λαθραια τσιγαρα και εκβιαζει τον Σταυρακα και τον Φατσεα.

Ο Νωντας εκβιαζει την Στελλα οτι θα αποκαλυψει την ταυτοτητα της. Εκεινη του λεει οτι θα υποκυψει στις ορεξεις του αρκει να την φερει σε επαφη με τον Βασιλη, τον αντρα για χαρη του οποιου μπηκε στη φυλακη. Ο Περιανδρος που αρχιζει να αποδεχεται τα συναισθηματα του για την Στελλα, πηγαινει να την βρει στο Καφε αλλα αντι για εκεινη πισω απο την μπαρα αντικριζει την Χαρα!

Η Χαρα εχει γυρισει στο χωριο γιατι την ειδοποιησε η Σταυρουλα οτι κατι δεν παει καλα με την κορη της. Ο Περιανδρος ταραζεται και διχαζεται αναμεσα στις δυο γυναικες, αλλα παραλληλα βρισκει εναν τροπο να ξεφορτωθουν τον Νωντα η αλλιως «Πεκινουα» μια και καλη!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 22, 23

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

Το Καφέ της ΧαράςΤο Καφέ Της Χαράς 4ος ΚύκλοςΤο Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 21Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 21 – 4ος Κύκλος