Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 15 – 4ος Κύκλος

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 15 – 4ος Κύκλος Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς Το Καφέ Της Χαράς του Αντ1 …

Ο Περίανδρος ψάχνει αφορμές για να συναντηθεί με τη Στέλλα και αποφασίζει για πρώτη φορά να τρέξει, μπας και τη συναντήσει την ώρα που κι εκείνη κάνει τζόγκινγκ.

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 15 – 4ος Κύκλος

Η Τασία υπενθυμίζει στον Περίανδρο ότι η εμμονή του με τη Στέλλα, θυμίζει την εμμονή του με τη Χαρά. Ο Περίανδρος την αποπαίρνει αλλά στην πραγματικότητα η Τασία έχει πέσει διάνα. Ο Περίανδρος ψάχνει αφορμές για να συναντηθεί με τη Στέλλα και αποφασίζει για πρώτη φορά να τρέξει, μπας και τη συναντήσει την ώρα που κι εκείνη κάνει τζόγκινγκ. Εν τω μεταξύ ο αστυνόμος, έχει συλλάβει τον Τάσο και την Κανέλα, ως σατανικό ζεύγος δολοφόνων εραστών και τους ανακρίνει.

Και ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Φατσέας θα μπει μέχρι και στην κουζίνα για χάρη της Σταυρούλας. Η Βάλια, ζητάει από τον Δημήτριο να εξομολογηθεί για τις αμαρτίες της, ενώ ο Μάνος, ανακοινώνει στην Αρετή ότι πρέπει να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Εκείνη, πηγαίνει χαρούμενη στον μέλλοντα πεθερό της για να πει πρώτα σε εκείνον ότι υποψιάζεται πως ο Μάνος θα τη ζητήσει σε γάμο. Ο Περίανδρος όμως, που ξέρει τα πραγματικά συναισθήματα του Μάνου, την συμβουλεύει να κάνει κάτι ακραίο. Κάτι που θα δέσει τον Μάνο μαζί της οριστικά.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 16, 17

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

Το Καφέ Της Χαράς 4ος ΚύκλοςΤο Καφέ της Χαράς επεισόδιαΤο Καφέ Της Χαράς επεισόδιοΤο Καφέ Της Χαράς Επόμενα ΕπεισόδιαΤο Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 15Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 15 – 4ος Κύκλος