Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 1 – 31/12/2019

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 1 – 31/12/2019 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς Το Καφέ Της Χαράς 31/12/2019 του Αντ1 …

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 1 – 31/12/2020

Δεκαπέντε χρόνια μετά, το Κολοκοτρωνίτσι έχει αλλάξει, όμως, κάποια πράγματα και, κυρίως, κάποιοι άνθρωποι παραμένουν ίδιοι.

Ο Περίανδρος, για παράδειγμα, έχει αποσυρθεί από τα κοινά και, φαινομενικά, έχει ξεπεράσει την κατάθλιψη στην οποία βυθίστηκε όταν τον εγκατέλειψε η Χαρά, αν και όλοι πιστεύουν το αντίθετο.

Η επιστροφή της Βάλιας θα του ξυπνήσει όλα αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα, τα οποία θα θεριέψουν όταν θα δει ξανά τη Χαρά.

Αυτή ακολουθεί την κόρη της στο χωριό που εγκατέλειψε χρόνια πριν, για να αρχίσει τη ζωή της από το μηδέν στην Αυστραλία.

Πλέον, ζει στην Αθήνα, μαζί με τον νέο της σύντροφο και θέλει να επιστρέφει εκεί με τη Βάλια. Γι αυτό και συμμαχεί με τον Περίανδρο, με τον οποίο μοιράζονται ξανά μια σχέση μίσους και έρωτα.

Η Σταυρούλα, από την άλλη, χωρισμένη ξανά με τον Φατσέα, έχει χάσει και τη θετή κόρη της, Μπουλίτσα, η οποία επέστρεψε στη Ρωσία.

Έχει, όμως, την αγάπη των κατοίκων του Κολοκοτρωνιτσίου, οι οποίοι την εξέλεξαν δήμαρχο του χωριού. Θέλει να δώσει νέα πνοή στον τόπο και έχει ως συμπαραστάτες τον Θόδωρο, τον νέο γραμματικό του δημαρχείου, Όθωνα, και, φυσικά, το γιο της, Μιχαλάκη.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποια στιγμή ο Φατσέας, μυρίζοντας το χρήμα, επιστρέφει τελείως άφραγκος και εκείνη, που τον λυπάται, τον προσλαμβάνει ως υπάλληλο στην ανακύκλωση.

Ο Φατσέας όμως δεν αλλάζει. Αρχίζει τη… διαπλοκή και τα ρουσφέτια, ενώ κάποια στιγμή θα επιχειρήσει να κερδίσει ξανά πίσω το γυναικάκι του. Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 1 – 31/12/2019

Τάσος και Κανέλα συνεχίζουν να κινούν υποψίες για κάποια κρυφή σχέση, ο Λευτέρης επίσης συνεχίζει να τρέχει στα talent shows, η Χάιδω το παίζει influencer, ενώ ο Τάσος έγινε κάποια στιγμή δήμαρχος και… κατέστρεψε το χωριό.

Ο Διονύσης είναι πια επιστάτης και πιστός φίλος του Μάνου, ο παπα-Τριαντάφυλλος υφίσταται πλέον την γκρίνια της αδερφής του, ο Σταύρακας έχει αναλάβει το καφενείο του Φατσέα και τρέχει παράλληλα διάφορες βρομοδουλειές για λογαριασμό κάποιου «μεγάλου», ενώ η Τασία παραμένει η πιστή οικονόμος του Περίανδρου, αν και πλέον έχει εξοικειωθεί με τα social media!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 2, 3, 4, 5

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

Το Καφέ της ΧαράςΤο Καφέ Της Χαράς - Επεισόδιο 1Το Καφέ Της Χαράς - Επεισόδιο 1 - 31/12/2020Το Καφέ Της Χαράς 2020Το Καφέ Της Χαράς 31/12/2019Το Καφέ Της Χαράς Αντ1Το Καφέ της Χαράς επεισόδιαΤο Καφέ Της Χαράς Επόμενα Επεισόδιατο καφέ της χαράς πρεμιέρα