Το Καφέ Της Χαράς 2020: Ο Πώποτας συμμαχεί με την Αρετή

Το Καφέ Της Χαράς 2020: Ο αστυνόμος του Κολοκοτρωνιτσίου προχωρά στη σύλληψη της Βάλιας, θεωρώντας την ένοχη για τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, ενώ ο Μάνος και ο Δημήτριος σπεύδουν στο πλευρό της. Παράλληλα, ο Πώποτας έρχεται σε μία απρόσμενη συμμαχία με την Αρετή, προκειμένου να κερδίσει τον γιο του… Άραγε, θα τα καταφέρει;

Το Καφέ Της Χαράς 2020: Ο Πώποτας συμμαχεί με την Αρετή

Βάλια καλεί έναν κλειδαρά στο παλιό της σπίτι, προκειμένου να το ανοίξει και να αρχίσει τις απαραίτητες εργασίες ώστε να είναι πάλι κατοικήσιμο. Εκεί, προς μεγάλη της έκπληξη, βλέπει κάποιες κούτες με λαθραία τσιγάρα.

Λίγα λεπτά μετά, ο αστυνόμος του χωριού περνάει από το σημείο και, αφού βλέπει ορθάνοιχτη την πόρτα του σπιτιού, μπαίνει μέσα για να δει τι συμβαίνει. Εκείνη τη στιγμή, η Βάλια τον πληροφορεί για τα λαθραία τσιγάρα και εν συνεχεία ο αστυνόμος επισκέπτεται τον Περίανδρο Πώποτα για να ζητήσει τη γνώμη του για το πώς πρέπει να χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα.

Τότε, ο Περίανδρος δεν χάνει την ευκαιρία και υποδεικνύει τη Βάλια ως ένοχη και ο αστυνόμος προχωρά στη σύλληψή της. Μαζί της, όμως, συλλαμβάνει ως συνεργό της και έναν άσχετο νεαρό, ονόματι Οθων, ο οποίος τη ρωτάει προς τα πού είναι το δημαρχείο, γιατί απλούστατα έρχεται να πιάσει δουλειά σε αυτό ως νέος γραμματέας. Αργότερα, η Βάλια ζητάει από τον αστυνόμο να κάνει το τηλεφώνημα που δικαιούται και επιλέγει αυτό να είναι στον Μάνο, ο οποίος σπεύδει στο πλευρό της.

Στο μεταξύ, η είδηση για τη σύλληψη της κοπέλας φτάνει στα αυτιά της Κατίνας και της Φιλιώς, οι οποίες ενημερώνουν όλο το χωριό. Τη στιγμή, μάλιστα, που το λένε στον παπά Τριαντάφυλλο τυχαίνει να είναι μπροστά και ο νεαρότερος παπάς, ο Δημήτριος. Το Καφέ Της Χαράς 2020

Ο τελευταίος ξαφνιάζεται και φεύγει εσπευσμένα για το αστυνομικό τμήμα για να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Δημήτριος αντιλαμβάνεται από μία συζήτηση που έχει με τον αστυνόμο πόσο εκτιμά τον πρώην δήμαρχο και φροντίζει να τον συναντήσει, προκειμένου να απελευθερώσει τη Βάλια. Όπως και γίνεται. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Φατσέας, προσπαθώντας να προσεγγίσει ξανά τη Σταυρούλα, δέχεται δουλειά στην υπηρεσία ανακύκλωσης του δήμου και σαν νεόκοπος φανατίζεται με την ανακύκλωση.

Από την άλλη, ο Περίανδρος ζητάει από την Αρετή να συναντηθούν κρυφά από τον Μάνο, για να μιλήσουν για την εξέλιξη της σχέσης της με τον γιο του. Τότε, ο Περίανδρος της εκμυστηρεύεται ότι θέλει να συμμαχήσουν και να του αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει. Το Καφέ Της Χαράς 2020

Ακόμα και αν χρειαστεί να μην έχει πια αυτό το αγγελικό πρόσωπο και να μεταμορφωθεί σε ένα αδίστακτο θηλυκό. Στην αρχή, η νεαρή κοπέλα ξαφνιάζεται από αυτό που της ζητάει, αλλά εν συνεχεία δείχνει τη διαθεσιμότητά της!

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

2020Το Καφέ της ΧαράςΤο Καφέ Της Χαράς 2020