Το Καφέ Της Χαράς 13/11 Επεισόδιο 20: Ο Δημήτριος εξομολογείται στην Βάλια πως θέλει να ζητήσει διαζύγιο

Το Καφέ Της Χαράς 13/11 Επεισόδιο 20: Δημήτριος και Μάνος, εξομολογούνται στην Βάλια ότι είναι και οι δυο ερωτευμένοι μαζί της.

Το Καφέ Της Χαράς 13/11 Επεισόδιο 20: Ο Δημήτριος εξομολογείται στην Βάλια πως θέλει να ζητήσει διαζύγιο

Η Βάλια αισθάνεται αφόρητη πίεση από τις εξομολογήσεις τους και σχεδιάζει να φύγει από το Κολοκοτρωνίτσι μαζί με την Στέλλα. Ο Περίανδρος όμως, προκειμένου να πείσει την Στέλλα να μείνει, της εξομολογείται ότι τρέφει αισθήματα για εκείνη.

Εν τω μεταξύ, οι χωριανοί δεν έχουν πειστεί από την εξήγηση που έδωσε ο Πώποτας ότι η γυναίκα που φιλιόταν με τον Δημήτριο ήταν η σύζυγός του, και απειλούν να γκρεμίσουν το Καφέ κυριολεκτικά.

Η έλευση της Μαργαρίτας, της συζύγου του Δημήτριου, που επιβεβαιώνει την ιστορία του Περίανδρου ηρεμεί τα πνεύματα στο χωριό, όχι όμως και το πνεύμα του Δημήτριου!

Ο Δημήτριος εξομολογείται στην Βάλια πως θέλει να ζητήσει διαζύγιο από την Μαργαρίτα. Εν τω μεταξύ στο χωριό καταφθάνει ο περίφημος «Μεγάλος» που είναι πίσω από την κομπίνα με τα λαθραία τσιγάρα και εκβιάζει τον Σταύρακα και τον Φατσέα.

Τι σχέση έχει ο «Μεγάλος» όμως και με την Στέλλα και τι ζητάει στο χωριό το «Πεκινουά»;

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Πάρης Σκαρτσολιάς, Έφη Ρασσιά, Χριστίνα Τσάφου, Φωτεινή Ντεμίρη, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Περικλής Λιανός, Μαίρη Ραζή, Στέλιος Γούτης, Δημήτρης Μαχαίρας, Μαριαλένα Ροζάκη, Απόστολος Καμιτσάκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Γιάννης Παπαθανάσης, Αντώνης Καλομοιράκης, Εύη Κολιούλη, Νίκος Τσάκωνας.

οι μικροί: Χρίστος και Κώστας Πιπεριάς – Σινανιώτης

και η Μαρία Κανελλοπούλου

Στο ρόλο της «Στέλλας» η Ζέτα Δούκα

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τάκης Μιχαήλ
ΣΕΝΑΡΙΟ: Χάρης Ρώμας – Άννα Χατζησοφιά
EXECUTIVE PRODUCER: Σταύρος Καπελούζος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

Το Καφέ της ΧαράςΤο Καφέ Της Χαράς 13/11Το Καφέ Της Χαράς 13/11 ΕπεισόδιαΤο Καφέ Της Χαράς 13/11 Επεισόδιο 20