Το Δίχτυ – Η Νέα Αστυνομική Σειρά του Μανούσου Μανουσάκη που θα μας καθηλώσει

Το Δίχτυ – Το «Δίχτυ» καταφθάνει στις οθόνες μας με το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Μανούσου Μανουσάκη. Περισσότεροι από 100 ηθοποιοί συμμετέχουν σε έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες που υπόσχονται να μας καθηλώσουν με την πλοκή τους.

Το Δίχτυ – Η Νέα Αστυνομική Σειρά του Μανούσου Μανουσάκη που θα μας καθηλώσει

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως η Παιανία, η Αγία Παρασκευή, τα Μελίσσια, τα Εξάρχεια, η Κυψέλη και τα ΠΛΥΦΑ. Το συνεργείο εργάζεται εντατικά, με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ το κλίμα μεταξύ όλων των συντελεστών παραμένει εξαιρετικό. Ο σκηνοθέτης, με την ακμαιότητα και τη δημιουργικότητα που τον χαρακτηρίζουν, διατηρεί τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε φορά που δημιουργεί μια νέα σειρά. Με τη διεισδυτική του ματιά, καθοδηγεί τους ηθοποιούς, συντονίζει το συνεργείο και επιβλέπει κάθε λεπτομέρεια, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η τηλεοπτική συνάντηση του Μανουσάκη με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, 27 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία στους «Ψίθυρους καρδιάς». Η επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας περιλαμβάνει τον Θοδωρή Αθερίδη (Άγγελος Βίος, υπαστυνόμος Α’), την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Αντιγόνη Μακρή, υποδιευθύντρια), τον Ορέστη Τζιόβα (Λευτέρης Μαυρίδης, αστυνόμος Β’), τη Φιόνα Γεωργιάδη (Στέλλα Λέκκα, υπαστυνόμος), την Κατερίνα Κρανίδη (Ρεβέκκα Αργυροπούλου, ανθυπαστυνόμος) και τον Σπύρο Μαραγκουδάκη (Βάσος Σεφέρντογλου, Ρομά ανθυπαστυνόμος).

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που πλαισιώνουν τους αστυνομικούς είναι ο Πέρης Μιχαηλίδης (Τίγρης), ο Άγγελος Παπαδημητρίου (Αλέξ), ο Αλέξανδρος Μούκανος (Γρηγόρης Μαυρίδης, πατέρας Λευτέρη), η Ειρήνη Βακάκη (Χρυσούλα, μητέρα Ρεβέκκας), η Αναστασία Γαλερού-Βλάσση (Μαρία, κόρη Αντιγόνης), ο Βαγγέλης Ψωμάς (ιατροδικαστής), ο Σωτήρης Τσακομίδης (Σωτήρης, ενεχυροδανειστής/αρχαιοκάπηλος), ο Θάνος Τσακαλίδης (Μάικ, γιος Άγγελου), ο Γεράσιμος Σοφιανός (Νικήτας Γιαννίσης, αστυνομικός διευθυντής), η Αραξιάνα Αβακιάν (Άννα Σεφέρντογλου, μητέρα Βάσου) και ο Σίμος Τζίτζης (Χριστόφορος Ραζής, σύντροφος Στέλλας).

Η νέα αυτή σειρά υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές με την πλοκή της, την εξαιρετική ερμηνεία των ηθοποιών και τη σκηνοθετική μαεστρία του Μανουσάκη, προσφέροντας ένα άρτιο αποτέλεσμα στην ελληνική τηλεόραση.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Το ΔίχτυΤο Δίχτυ εξελίξειςΤο Δίχτυ επεισόδιαΤο Δίχτυ ερτ1Το Δίχτυ ηθοποιοίΤο Δίχτυ νέα σειράΤο Δίχτυ τι θα δούμε στη νέα σειρά