Το Δίχτυ – Αθερίδης – Παπαχαραλάμπους το αχτύπητο δίδυμο που θα ταράξει τα νερά

Το Δίχτυ – Ο Θοδωρής Αθερίδης θα κρατήσει έναν από τους βασικούς ρόλους στη νέα αστυνομική σειρά της ΕΡΤ “Το Δίχτυ”, υποδυόμενος έναν υπαστυνόμο. Επιστρέφει στην τηλεόραση με έναν ρόλο διαφορετικό από όσους έχει ενσαρκώσει μέχρι τώρα.

Το Δίχτυ – Αθερίδης – Παπαχαραλάμπους το αχτύπητο δίδυμο που θα ταράξει τα νερά

Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί τον υπαστυνόμο Α’ Άγγελο Βίο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μανούσου Μανουσάκη. Η σειρά, που αποτελείται από έξι αυτοτελείς ιστορίες, εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας και το καθηλωτικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει σκηνοθετικά στις αστυνομικού περιεχομένου σειρές, μετά από αρκετό καιρό. Πάνω από 100 ηθοποιοί συμμετέχουν στις έξι ιστορίες, που υπόσχονται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές με την πλοκή τους. Οι σκηνές γυρίζονται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως η Παιανία, η Αγία Παρασκευή, τα Μελίσσια, τα Εξάρχεια και η Κυψέλη.

Μία ευχάριστη έκπληξη είναι η τηλεοπτική συνάντηση του Μανούσου Μανουσάκη με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, 27 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία στους «Ψίθυρους Καρδιάς». Στην επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας συμμετέχουν οι Θοδωρής Αθερίδης ως υπαστυνόμος Α’ Άγγελος Βίος, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ως υποδιευθύντρια Αντιγόνη Μακρή, ο Ορέστης Τζιόβας ως αστυνομικός Β’ Λευτέρης Μαυρίδης, η Φιόνα Γεωργιάδη ως υπαστυνόμος Στέλλα Λέκκα, η Κατερίνα Κρανίδη ως ανθυπαστυνόμος Ρεβέκκα Αργυροπούλου και ο Σπύρος Μαραγκουδάκης ως ανθυπαστυνόμος Βάσος Σεφέρντογλου.

Επιπλέον, στους ρόλους των αστυνομικών θα δούμε τους Πέρη Μιχαηλίδη, Άγγελο Παπαδημητρίου, Αλέξανδρο Μούκανο, Ειρήνη Βακάκη, Αναστασία Γαλερού-Βλάσση, Βαγγέλη Ψωμά, Σωτήρη Τσακομίδη, Θάνο Τσακαλίδη, Γεράσιμο Σοφιανό, Αραξιάνα Αβακιάν και Σίμο Τζίτζη.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία το δίχτυΤο ΔίχτυΤο Δίχτυ εξελίξειςΤο Δίχτυ επεισόδιαΤο Δίχτυ ερτ1Το Δίχτυ ηθοποιοίΤο Δίχτυ νέα σειράΤο Δίχτυ τι θα δούμε στη νέα σειράΤο Δίχτυ τρέιλερ