Το Δίχτυ – Ανατρεπτική η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

Το Δίχτυ – Απο τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς «Δίχτυ», αναμένονται ανατροπές που θα καθηλώσουν. Η σειρά παρουσιάζει έξι αυτοτελή αστυνομικά επεισόδια διάρκειας 80 λεπτών το καθένα, με πλούσιο και υποσχόμενο καστ.

Το Δίχτυ – Ανατρεπτική η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

Στην παραγωγή, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία. Μετά από 27 χρόνια, ο Μανουσάκης ξανασυναντά τη μούσα του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, στη δημόσια τηλεόραση ΕΡΤ, προσφέροντας μια νέα υπόσχεση επιτυχίας. Η ΕΡΤ επενδύει σε σειρές υψηλής ποιότητας για να ενισχύσει τη θέση της στην τηλεθέαση, και η σειρά «Δίχτυ» εντάσσεται σε αυτό το σχέδιο.

Η νέα κοινωνική αστυνομική σειρά επικεντρώνεται σε έξι αυτοτελείς υποθέσεις, με πάνω από 100 ηθοποιούς να συμμετέχουν. Κάθε επεισόδιο, διάρκειας 80 λεπτών, υπόσχεται έντονη δράση και ενδιαφέρον. Το σενάριο, υπογεγραμμένο από τον Βαγγέλη Γιαννίση, την Κάτια Παπανικολάου και τη Γιάννα Κανελλοπούλου, παρουσιάζει επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της γενικής ασφάλειας που αναλαμβάνουν τη λύση σημαντικών υποθέσεων. Ο Βαγγέλης Γιαννίσης, γνωστός για τα αστυνομικά του μυθιστορήματα, προσφέρει ήδη γερά θεμέλια για τη σειρά.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΠΛΥΦΑ και σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Παιανία, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Εξάρχεια και Κυψέλη. Η ομάδα αστυνομικών, με επικεφαλής την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ως Αντιγόνη Μακρή, περιλαμβάνει επίσης τους Θοδωρή Αθερίδη, Ορέστη Τζιόβα, Φιόνα Γεωργιάδη, Κατερίνα Κρανίδη και Σπύρο Μαραγκουδάκη. Το καστ πλαισιώνεται από άλλους ηθοποιούς όπως οι Πέρης Μιχαηλίδης, Άγγελος Παπαδημητρίου και πολλοί άλλοι. Στα επεισόδια θα εμφανιστούν επίσης εξαιρετικοί ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Το ΔίχτυΤο Δίχτυ εξελίξειςΤο Δίχτυ επεισόδιαΤο Δίχτυ ερτ1Το Δίχτυ ηθοποιοίΤο Δίχτυ νέα σειράΤο Δίχτυ τι θα δούμε στη νέα σειράΤο Δίχτυ τρέιλερ