Το Αύριο μας Ανήκει spoiler: Για βιασμό κατηγορείται ο εγγονός του Ντάλα

Το Αύριο μας Ανήκει spoiler: Από τα σύννεφα θα πέσει ο Ντάλας στο “Αύριο Μας Ανήκει”, όταν ο εγγονός του, ο Κωστής, κατηγορηθεί για μία απάνθρωπη και αισχρή πράξη. Τα νέα θα φτάσουν παντού, με τον δήμαρχο να βγαίνει εκτός εαυτού.

Το Αύριο μας Ανήκει spoiler: Για βιασμό κατηγορείται ο εγγονός του Ντάλα

Παρόλο που πίστευε πως μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, τίποτα δεν είναι όπως το περίμενε, ή όπως θα ήθελε να είναι. Ο χαρακτήρας του Μένιου Ντάλα δείχνει πως είναι ένας «κακός» και αδίστακτος δήμαρχος. Έχει εξαιρετική αντίληψη της πραγματικότητας και των παραμέτρων της, και αυτή η ευφυΐα τον κάνει κυνικό.

Μόνο που, ο εγγονός του, ο Κωστής, θα φέρει μεγάλη σύγχυση στην οικογένεια, με αποτέλεσμα όλα να βγουν -σύντομα- εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με το MYtv, ο Κωστής θα βρεθεί σε ένα πάρτι με φίλους. Η βραδιά θα εξελιχθεί σε εφιάλτη, καθώς μία κοπέλα θα πέσει θύμα βιασμού. Η ίδια, όταν συνέλθει, θα θεωρήσει ως υπεύθυνο για το κακό αυτό, τον Κωστή.

Εκείνος τα αρνείται όλα. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Στο μεταξύ, όλοι μαθαίνουν τί συνέβη σε εκείνο το πάρτι. Η αστυνομία αναλαμβάνει να ερευνήσει αμέσως την υπόθεση, με την είδηση να σκάει σαν βόμβα στην οικογένεια.

Ο Ντάλας, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο εγγονός του έκανε κάτι τέτοιο, στη σειρά “Το Αύριο μας Ανήκει”. Η Φανή αντιδρά έντονα και απειλεί με μηνύσεις, πεπεισμένη πως το παιδί της κατηγορείται αδίκως.

Το θέμα αυτό παίρνει μεγάλη διάσταση και γίνεται σκάνδαλο. Ο νεαρός, παρόλο που είναι αρκετά φοβισμένος, κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την κοπέλα, για να της εξηγήσει, για να μιλήσουν ώστε να δοθεί φως στην υπόθεση.

Για την αρχική σελίδα « Το αύριο μας ανήκει » πατήστε ΕΔΩ

Το αύριο μας ανήκειΤο Αύριο μας Ανήκει spoilerΤο Αύριο μας Ανήκει Νταλλας