Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το αύριο μας ανήκει του ΜΕΓΚΑ …

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 46

Ο Νικηφόρος με την στήριξη της Έλλης, παίρνει τη γενναία απόφαση να μιλήσει για τη σκευωρία που του κόστισε στο παρελθόν την απόλυσή του από την Αστυνομία. Η Κορίνα καταφέρνει να συναντήσει τον Πασχάλη, που ακόμα κρύβεται. Ο Λιάκος παραδίδει τις φωτογραφίες στην Λιβάνη, ενώ η Χριστίνα παριστάνει τη σύντροφο του Μιχάλη, και τον συνοδεύει στον γάμο ενός παιδικού του φίλου.

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 47

Η Φανή βλέπει την Κορίνα στην αγκαλιά του Μίλτου αλλά αποφασίζει να μην μιλήσει σε κανέναν. Ενώ στα όνειρά της βλέπει τον Ορέστη, στην πραγματικότητα η Σοφία ανησυχεί για την Νικολέττα. Το κορίτσι τυχαία ανακαλύπτει ποιος είναι ο δότης του νεφρού της και αποφασίζει να μαζέψει πληροφορίες για τη ζωή του. Η Χριστίνα γνωρίζει τη μητέρα του Μιχάλη. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει για να ταράξει τα νερά.

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 48

Η Στέλλα ζητάει από τον Κωστή να πείσει τον πατέρα του να παραδοθεί. Ο Πασχάλης δεν είναι πια ασφαλής στην κρυψώνα του και ο Χριστόφορος προσπαθεί να τον προστατέψει. Η Σοφία προσπαθεί να προστατέψει τη Νικολέττα αλλά το κορίτσι αρνείται να συνεργαστεί και δείχνει απόμακρο. Ο Ορέστης συνέρχεται και μαθαίνουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Το πρώτο πράγμα που ζητάει είναι να δει τη Σοφία, ενώ την ίδια ώρα εκείνη δεν έχει ιδέα ότι ο αγαπημένος της είναι ζωντανός.

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 49

Ο Κωστής πάνω στον θυμό του ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο με την Βένια να φιλιέται με τον Λεωνίδα, κάτι που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στα δυο παιδιά. Ο Λευτέρης αναλαμβάνει να βοηθήσει τη Βένια, ενώ την ίδια ώρα η Στέλλα εντοπίζει τον Πασχάλη και αποφασίζει να πάει κρυφά να τον βρει.. Η Φανή δίνει μια συνέντευξη, υποστηρίζοντας δημόσια τον Νικηφόρο για το θάρρος του να μιλήσει ανοιχτά για τα κυκλώματα διαφθοράς στη Δημόσια Τάξη.

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 50

Η Βένια δέχεται μπούλινγκ λόγω του βίντεο που ανέβασε ο Κωστής. Ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με την Κατερίνα και της εξηγεί ότι αν προχωρήσει σε κατάθεση εναντίον του για πράγματα που δεν γνωρίζει, θα την πολεμήσει. Η Σοφία εξακολουθεί να αγνοεί πως ο Ορέστης ζει και αφοσιώνεται στη φροντίδα της Νικολέττας που αναρρώνει. Η Στέλλα φτάνει στο μοναστήρι που κρύβεται ο Πασχάλης, ενώ η Κορίνα αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο απ’ τον Μένιο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το αύριο μας ανήκει – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Για την αρχική σελίδα « Το αύριο μας ανήκει » πατήστε ΕΔΩ

Το αύριο μας ανήκειΤο Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 46Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 47Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 48Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 49Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 50