Το απαραίτητο φως – Η Υπόθεση της νέας σειράς της ερτ

Το απαραίτητο φως – Η ΕΡΤ ετοιμάζει μία νέα μίνι σειρά μυστηρίου, με τίτλο “Το απαραίτητο φως”, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ντορίνας Παπαλιού. Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα προβληθεί στο κανάλι ΕΡΤ1.Το σενάριο υπογράφεται από την έμπειρη Μιρέλλα Παπαοικονόμου σε συνεργασία με την Κάτια Κισσονέργη και τον πολυπειρο Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία. Η διεύθυνση φωτογραφίας ανήκει στον Γιάννη Δρακουλαράκο.

Το απαραίτητο φως – Η Υπόθεση της νέας σειράς της ερτ

Η ιστορία ακολουθεί τη Λουίζα Λασκαράτου, η οποία επιστρέφει στην Αθήνα μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της. Το τελευταίο μήνυμα του πατέρα της κρύβει μία φωτογραφία ενός κλεμμένου πίνακα από την οικογένειά της κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Η αναζήτηση αυτού του πίνακα θα οδηγήσει τη Λουίζα σε έναν ανατρεπτικό καιρούς ταξιδιωτικό δρόμο, αποκαλύπτοντας συνδέσεις με την ανεξήγητη εκτέλεση μιας νεαρής ζωγράφου, της Λουίζ Χατζηλουκά, της μητέρας του πατέρα της, κατά το 1944. Η σειρά εξερευνά τους εύθραυστους δεσμούς που ενώνουν το παρελθόν με το παρόν, καθώς και τη σχέση της απώλειας με τη μνήμη.

Μέσα από αυτή την αναζήτηση, η Λουίζα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την απόσταση μεταξύ της αλήθειας και των διαφορετικών αφηγήσεων που έχουν κυριαρχήσει στο πέρασμα του χρόνου. Με φόντο την Αθήνα της γερμανικής κατοχής, η σειρά υπόσχεται ένα συναρπαστικό και ανατρεπτικό ταξίδι στον κόσμο του μυστηρίου και της ανθρώπινης αναζήτησης.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Το απαραίτητο φωςΤο απαραίτητο φως εξελίξειςΤο απαραίτητο φως επεισόδιαΤο απαραίτητο φως ερτΤο απαραίτητο φως νέα σειράΤο απαραίτητο φως σποιλερ