Το απαραίτητο φως – Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς

Το απαραίτητο φως – Ο Αναστάσης Ροϊλός, γνωστός για τον ρόλο του ως Αντρέι, επιστρέφει για να μας συναρπάσει σε μια νέα σειρά και κανάλι. Αυτή τη φορά, θα τον δούμε στη νέα σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Το απαραίτητο φως» στην ΕΡΤ. Αν και είχε δεχθεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Grand Hotel», τελικά επέλεξε να συμμετάσχει στη σειρά της Παπαοικονόμου.

Το απαραίτητο φως – Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς

Αυτήν την περίοδο, ο Ροϊλός ενσαρκώνει θεατρικά τον Άμλετ του Σαίξπηρ, επιδεικνύοντας το ταλέντο του στη σκηνή. Η νέα σειρά, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ντορίνας Παπαλιού, θα τον φέρει στον κόσμο της γερμανικής κατοχής στην Αθήνα. Στο πλευρό του θα δούμε γνωστούς ηθοποιούς όπως τον Δημήτρη Καπουράνη, τον Δημήτρη Αλεξανδρή, την Ευγενία Δημητροπούλου και τη Μαριάννα Πουρέγκα. Η σειρά «Το απαραίτητο φως», σε σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και της Κάτιας Κισσονέργη και σκηνοθεσία του Λάμπη Ζαρουτιάδη, θα μας μεταφέρει στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής.

Η ιστορία επικεντρώνεται στη Λουίζα Λασκαράτου, κόρη μεγαλοδικηγόρου της Αθήνας, που επιστρέφει από το εξωτερικό μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της. Η Λουίζα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απροσδόκητη κληρονομιά που αμφισβητεί όσα γνώριζε για το παρελθόν της οικογένειάς της. Μεταξύ των κληρονομιών, βρίσκεται και η ημιτελής έρευνα του πατέρα της για έναν πίνακα που εξαφανίστηκε πριν την εκτέλεση της γιαγιάς της, Λουίζ Λασκαράτου, την άνοιξη του 1944.

Καθώς η Λουίζα αναζητά τον πίνακα, ανακαλύπτει ότι η εύρεσή του μπορεί να αποκαλύψει τον ένοχο για τον θάνατο της γιαγιάς της. Μέσα από αυτή την έρευνα, η σειρά υπόσχεται να μας κρατήσει σε αγωνία, ενώ ταυτόχρονα θα μας ταξιδέψει στην ιστορική Αθήνα. Η συμμετοχή του Αναστάση Ροϊλού στην παραγωγή αυτή αναμένεται να φέρει νέο φως στη σειρά, προσφέροντας ένα μαγευτικό ταξίδι στον χρόνο και στην ελληνική ιστορία. Οι προσδοκίες είναι υψηλές για αυτή τη νέα τηλεοπτική παραγωγή που θα μας καθηλώσει με την ποιότητά της και τις εξαιρετικές ερμηνείες.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Το απαραίτητο φωςΤο απαραίτητο φως εξελίξειςΤο απαραίτητο φως επεισόδιαΤο απαραίτητο φως ερτΤο απαραίτητο φως νέα σειράΤο απαραίτητο φως σποιλερ