Τιμωρός – Ο Ρόλος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου στη Σειρά

Τιμωρός – Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει ξανά το κοινό, καθώς συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha. Μετά την επιτυχία του στις “Ψυχοκόρες”, επιστρέφει δυναμικά, υποδυόμενος έναν σημαντικό χαρακτήρα. Στη σειρά “Ο Τιμωρός”, ο Δημήτρης Λάλος πρωταγωνιστεί και αναλαμβάνει τον ρόλο ενός άντρα που επιζητά εκδίκηση.

Τιμωρός – Ο Ρόλος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου στη Σειρά

Ο Λάλος υποδύεται έναν αδικημένο άνθρωπο, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια στη φυλακή, όπου κατάφερε να αποκτήσει πλούτο με διαφορετικούς τρόπους. Με την επιστροφή του, αναζητά δικαιοσύνη και αντιμετωπίζει τους υπεύθυνους για τα δεινά του, προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια. Αυτή η διαδικασία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν είναι απλά εκδίκηση αλλά μια αναγκαία απονομή δικαιοσύνης. Ο Παπασπηλιόπουλος, στο πλευρό του Λάλου, υποδύεται τον αδελφικό φίλο του, που όμως προδίδει την εμπιστοσύνη του, βάζοντας σε κίνδυνο τη φιλία τους.

Η σχέση τους θα εξελιχθεί με ανατροπές, κρατώντας το κοινό σε αγωνία. Στο καστ της σειράς συμμετέχουν επίσης οι Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Νίκος Γκέλια, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη δυναμική στην παραγωγή. Οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα προχωρούν και αναμένονται σύντομα οι εξελίξεις, οι οποίες υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές και δραματικές συγκρούσεις. Η σειρά αναμένεται να τραβήξει την προσοχή του κοινού με τις εξελίξεις και την πλοκή της.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

ΤιμωρόςΤιμωρός alpha tvΤιμωρός αλφαΤιμωρός Δημήτρης ΛάλοςΤιμωρός εξελίξειςΤιμωρός επόμενα επεισόδιαΤιμωρός ηθοποιοίΤιμωρός νέα σειράΤιμωρός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος