Τιμωρός – Αυτό είναι το τρέιλερ της Νέας Καθηλωτικής Σειράς του ALPHA

Τιμωρός – Χθες βράδυ, το πρώτο καθηλωτικό τρέιλερ της νέας σειράς του ALPHA με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο κυκλοφόρησε, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού. Αν και αποχαιρετίσαμε τον Δημήτρη Λάλο στον ρόλο του Μαθιού στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, θα τον δούμε ξανά στον ALPHA σε μια καινούρια δραματική και πρωτότυπη σειρά.

Τιμωρός – Αυτό είναι το τρέιλερ της Νέας Καθηλωτικής Σειράς του ALPHA

Το τρέιλερ της νέας σεζόν μας ενθουσιάζει και μας γεμίζει αγωνία για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Η σειρά περιλαμβάνει θέματα όπως ο έρωτας, η προδοσία και η εκδίκηση, σε μια κορυφαία παραγωγή που γυρίστηκε σε διάφορες τοποθεσίες. Η ιστορία ακολουθεί έναν ήρωα που βιώνει μια ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο. Ο ήρωας βρίσκεται κατηγορούμενος για κάτι που δεν έκανε, πληρώνοντας ακριβά για αυτό.

Η αθωότητα της νιότης του μετατρέπεται σε σκληρότητα και πόθο για εκδίκηση, καθώς ανακαλύπτει τους υπεύθυνους για την καταστροφή της ζωής του. Μετά από πολλά χρόνια και χάρη σε ένα γύρισμα της τύχης, ο ήρωας καταφέρνει να ξανασταθεί στα πόδια του και επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει την αναζήτηση αυτών που τον έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Η εκδίκηση γίνεται ο μόνος λόγος για να ζήσει. Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Εκτός από τον Δημήτρη Λάλο, η σειρά θα περιλαμβάνει την επιστροφή της Μαρίνας Καλογήρου, η οποία απείχε καιρό από την τηλεόραση, και την απολαύσαμε τελευταία φορά στη σειρά “Κομάντα και Δράκοι”. Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Κωνσταντάτος.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

ΤιμωρόςΤιμωρός alpha tvΤιμωρός αλφαΤιμωρός Δημήτρης ΛάλοςΤιμωρός εξελίξειςΤιμωρός επόμενα επεισόδιαΤιμωρός ηθοποιοίΤιμωρός νέα σειρά