Τι σχέση έχει η ελληνική σειρά Αγγελική με την μεξικάνικη “Amanda”;

Αγγελική: Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha η νέα κοινωνική σειρά που θα προβληθεί από το Φθινόπωρο στους δέκτες μας. Ο τίτλος της σειράς είναι «Αγγελική» και το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, γνωστός και από την 10ηεντολή, 3ος Νόμος, Άγρια παιδιά και άλλες επιτυχίες. Μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα είναι πως το επίσημο τρέιλερ και με μεγάλη έκπληξη είδαμε πως είναι ακριβώς ίδιο με ένα άλλο, αυτό της Μεξικάνικης σειράς «Amanda».

Τι σχέση έχει η ελληνική σειρά Αγγελική με την μεξικάνικη “Amanda”;

Η συγκεκριμένη σειρά προβλήθηκε το 2016-2017 έφτασε τα 170 επεισόδια και μάλιστα διακρίθηκε στα τηλεοπτικά βραβεία στις εξής τρεις κατηγορίες Αγαπημένη Τηλεοπτική Εκπομπή, Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για την πρωταγωνίστρια Ντανιέλα Ραμίρες και Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας για τον Λορέτο Βαλενζουέλα.

Η υπόθεση είναι ακριβώς η ίδια και έχει να κάνει με την εκδίκηση μιας γυναίκας που πιάνει δουλειά ως αποκλειστική νοσοκόμα μιας πλούσιας και αυταρχικής γυναίκας, μητέρας τεσσάρων γιων. Οι τελευταίοι πριν χρόνια βίασαν ένα κορίτσι που δεν είναι άλλο από την Amanda, η οποία τώρα επιστρέφει με άλλη ταυτότητα ζητώντας εκδίκηση. Ο έρωτας όμως έχει άλλα σχέδια.

Τα ερώτημα που δημιουργείται είναι τι σχέση έχει η «Αγγελική» με την «Amanda»; Στις πληροφορίες δεν αναφέρεται πουθενά η φράση «βασισμένο στην μεξικάνικη σειρά Amanda…» ή κάτι αντίστοιχο. Έτσι, ώστε να αποφευχθεί ή όποια σύγχυση και σκέψη πως πρόκειται για μια πιστή αντιγραφή, κάτι που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε.

Δείτε το τρέιλερ της «Amanda»

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiAlphaamanda