Θρίλερ στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Υπάρχει σκληρός δίσκος με τους τραμπουκισμούς στον φοιτητή – Ποιος τον εξαφάνισε

Συνεχώς φτάνουν νέα στοιχεία για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα χέρια της ανακρίτριας, αφού οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από ερευνητές που προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης του φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, αλλά και του θανάτου του.

Μάλιστα, είναι τέτοια η απήχηση που έχει το θέμα σε όλους τους πολίτες που έχουν οργανωθεί μέχρι και εθελοντικές ομάδες ερευνητών μέσω Facebook προκειμένου να αναζητήσουν στοιχεία ώστε να αποδειχθεί πως ο θάνατός του δεν ήταν αυτοκτονία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος προς το παρόν δεν μπορεί στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας για κανέναν τους κατηγορουμενους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι περισσότεροι εθελοντές ερευνητές δεν έχουν καμία επαφή με τη δικογραφία και κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά, ενώ άλλοι έχουν ήδη πολλές μαρτυρίες.

Η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση είναι μία εθελοντική ομάδα ερευνητών που κατάφερε να αποκτήσει φωτογραφικό υλικό που τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την ανεύρεση του πτώματος του Βαγγέλη δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων. Μάλιστα, σκοπεύουν άμεσα το συγκεκριμένο υλικό να το παραδώσουν στις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ στο Facebook υπάρχουν ήδη επτά κλειστές ομάδες οι οποίες συνεργάζονται με το συγγενικό περιβάλλον του Βαγγέλη Γιακουμάκη προκειμένου να βρουν την αλήθεια. Τα άτομα αυτά των εθελοντών ερευνητών ξεπερνούν τα 50 και δεν επιτρέπεται κανείς άλλος να συμμετέχει στις έρευνές τους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας, Δημήτρη Μπούκα πιστεύουν πως πρόκειται για καθαρή δολοφονία και όσο περνάει ο καιρός αυτή η άποψη ενδυμώνεται. Μάλιστα, για το λόγο αυτό ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει προσωποποιήσει αυτή την κατηγορία.

Οι δικαστικές αρχές θεωρούν πως το κλειδί για να δοθεί φως στην υπόθεση είναι ένας εξαφανισμένος σκληρός δίσκος. Σε αυτόν εκτιμάται πως έχει αποθηκευτεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο τα οποία απεικονίζονται οι άγριοι τραμπουκισμοί που υφίστατο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Αυτός ακριβώς ο σκληρός δίσκος εξαφανίστηκε λίγα λεπτά πριν αρχίσουν οι αστυνομικοί να ερευνούν τα δωμάτια της Εστίας της Γαλακτομικής Σχολής.

Θεωρείται μάλιστα σχεδόν βέβαιο πως ο συγκεκριμένος δίσκος εξαφανίστηκε από μία φοιτήτρια της Γαλακτομικής σχολής, ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών έχει ήδη κατασχεθεί ένας σκληρός δίσκος που δεν είναι όμως ο επίμαχος.

thrilervaggelis giakoumakisypothesi