The Sinner – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

The Sinner – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Star …

The Sinner – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

The Sinner – Επεισόδιο 5

Η αστυνομία αποκαλύπτει ένα θαμμένο πτώμα στο δάσος, που πιστεύουν ότι ανήκει στη Μάντλιν, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το 2012. Ο Χάρι περιπλανιέται στο σκηνικό του εγκλήματος και ανακαλύπτει ένα country club, το Beverwyck Club.

Αργότερα όμως δέχεται παρατήρηση από τον επικεφαλής του, ο οποίος είναι φίλος με τον δικηγόρο του συλλόγου, τον Χέρτινγκ. ο οποίος εκπροσωπεί επίσης τον J.D. Ο αρχηγός της επιχείρησης, Φάρμερ, αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην έρευνα και προσπαθεί ανεπιτυχώς να κάνει την Κόρα να ομολογήσει και τις δύο δολοφονίες. The Sinner – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

Όταν ο πατέρας του Μέισον δέχεται χτυπήματα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ από τον J.D., ο Μέισον πηγαίνει στο σπίτι του J.D. κρατώντας όπλο. Η Φέι διώχνει τον Χάρι από το σπίτι τους. Το 2012, η ​​Κόρα και η Φοίβη σχεδίαζαν μυστικά να μετακομίσουν στη Φλόριντα και για να πετύχουν το στόχο τους, η Φοίβη ωθούσε την Κόρα να συναντάει άνδρες και να τους κλέβει.

Όταν ένας άντρας, που συναντάει η Κόρα, θυμώνει όταν εκείνη προσπαθεί να φύγει, ο J.D παρεμβαίνει. Εκείνο το βράδυ η Κόρα δεν επιστρέφει σπίτι της αλλά εμφανίζεται το επόμενο πρωί, αναστατώνοντας τη Φοίβη και τη μητέρα της, που την αποκαλεί πόρνη…

The Sinner – Επεισόδιο 6

Δύο άνδρες εγκαταλείπουν γρήγορα το σπίτι του J.D και όταν μπαίνει ο Μέισον τον βρίσκει νεκρό. Τηλεφωνεί ανώνυμα σε ασθενοφόρο και φεύγει αλλά οι κάμερες ασφαλείας οδηγούν την αστυνομία γρήγορα στα ίχνη του Μέισον, αν και υποπτεύονται εμπόρους ναρκωτικών ως υπεύθυνους για τη δολοφονία. Η Κόρα πείθει τον Χάρι να την πάει στη λέσχη Beverwyck σε μια προσπάθεια να θυμηθεί κάτι.

Η Cora είναι πεπεισμένη ότι το υπόγειο δεν είναι το μέρος, που θυμάται. Μετά από μια σύντομη στάση στο σπίτι των γονιών της, η Κόρα θυμάται τη Φοίβη να γιορτάζει τα γενέθλιά της και ζητά από τον Χάρι να επιστρέψει στο Club Beverwyck, όπου και τελικά έχει μια ανάμνηση.

Το 2012, η ​​σχέση της Κόρα με τον J.D. προκαλεί τη ζήλια της Φοίβη, η οποία ζητάει από την αδελφή της να μοιραστεί προσωπικές λεπτομέρειες της σχέσης τους μαζί της ενώ ταυτόχρονα την κατηγορεί ότι εγκατέλειψε τα σχέδιά τους να μετακομίσουν στη Φλόριντα… The Sinner – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

The Sinner – Επεισόδιο 7

Η Κόρα θυμάται τα γεγονότα της 4ης Ιουλίου 2012. Στα 19α γενέθλιά της, η Φοίβη πείθει την Κόρα να την πάρει μαζί της βόλτα. Η Μάντι επιχειρεί να προειδοποιήσει την Κόρα σχετικά με τον J.D. και την πρώην φίλης του, η οποία απέβαλε μετά από τροχαίο αφού την είχε εγκαταλείψει ο J. D. – την ίδια ιστορία που η Κόρα είχε πει στον Χάρι ως δική της εμπειρία. Η Κόρα ανακαλύπτει αργότερα ότι η Μάντι είναι αυτή, που απέβαλε.

Η Φοίβη παίρνει ναρκωτικά πριν η Κόρα προλάβει να τη σταματήσει. Η Κόρα ομολογεί στη Φοίβη ότι σκοπεύει να συγκατοικήσει με τον J.D. και να φύγει από το σπίτι για πάντα. Στο Beverwyck Club, καλωσορίζονται από τον Φράνκι, ο οποίος κρύβεται στη λέσχη και ο οποίος συνδέεται άμεσα με τη Φοίβη.

Η παρέα κάνει χρήση ναρκωτικών στο υπόγειο και η Κόρα συνειδητοποιεί ότι ήταν η Φοίβη στις ψευδαισθήσεις της αντί της Μάντι. Η Κόρα καταφέρνει να θυμηθεί όλα τα τραγικά γεγονότα της νύχτας, που τη σημάδεψε για πάντα… The Sinner – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

The Sinner – Επεισόδιο 8

Ο Χάρι εντοπίζει τους ύποπτους για τη δολοφονία του J.D. Ένας από τους άντρες, ο Ντάφι σκοτώνεται και οι άλλοι ομολογούν ότι ο Ντάφι σκότωσε τον J.D.

Ο Χάρι εντοπίζει τη Μάντι ζωντανή η οποία του μιλάει για τον J.D το εμπόριο ναρκωτικών, τον θάνατο της Φοίβη, την εμπλοκή του Μπελμόντ. Το πτώμα, που βρέθηκε στο δάσος επιβεβαιώνεται πως ανήκει στην Φοίβη. Ο Χάρι πηγαίνει την Κόρα στο σπίτι του Μπελμόντ, όπου θυμάται τα υπόλοιπα γεγονότα.

Μη μπορώντας να σκοτώσει την Κόρα, ο Μπελμόντ την κράτησε αιχμάλωτη για δύο μήνες, δίνοντας της ναρκωτικά για να την εμποδίσει να θυμηθεί ενώ έκρυβε την ταυτότητά του με μια μάσκα. Η ποινή της Κόρα μειώνεται λόγω ακραίων συναισθηματικών διαταραχών.

Ο δικαστής διατάσσει τη μεταφορά της από τη φυλακή σε ψυχιατρική μονάδα, όπου και θα επανεξετάζεται κάθε δύο χρόνια μέχρι να είναι επιβεβαιωμένο ότι δεν αποτελεί κίνδυνο για τους άλλους ή τον εαυτό της… The Sinner – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

The Sinner – Επεισόδιο 9

The Sinner – Επεισόδιο 10

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς The Sinner – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Για την αρχική σελίδα « The Sinner » πατήστε ΕΔΩ

starThe SinnerThe Sinner ΕπεισόδιαThe Sinner Επόμενα επεισόδιαThe Sinner – Επεισόδιο 10The Sinner – Επεισόδιο 5The Sinner – Επεισόδιο 6The Sinner – Επεισόδιο 7The Sinner – Επεισόδιο 8The Sinner – Επεισόδιο 9