The big bang theory: Πρεμιέρα για τον 12ο κύκλο στο Star

Η αγαπημένη κωμική σειρά «The big bang theory» επιστρέφει με τα ολοκαίνουρια επεισόδια του τελευταίου 12ου κύκλου, από την Κυριακή 24/2 και κάθε Κυριακή στις 16:50 στο Star.

Είναι ωραίο να ζει κανείς στον δικό του κόσμο! Και ακόμα πιο ωραίο αν έχει και φίλους, που…εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Λέοναρντ και τον Σέλντον: Λαμπροί επιστήμονες της Φυσικής, λάτρεις του σύμπαντος και θαυμαστές της μεγαλοσύνης του. Αποτελούσαν πάντα πρότυπο, χάρισαν στιγμές υπερηφάνειας στις οικογένειες τους, απέκτησαν γνώσεις, έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει «γλεντάω», «ζω», «ερωτεύομαι».

Αντικοινωνικοί, κλειστοί χαρακτήρες, ανίκανοι να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και κυρίως με τις γυναίκες. «Χωμένοι» στα βιβλία και τις μελέτες, τούς ενδιαφέρει περισσότερο ένα Super Nova εκατομμύρια έτη φωτός μακριά απ’ τη Γη παρά η πραγματική ζωή πάνω σ’ αυτήν.

Το σημείο, που στιγματίζει τη ζωή τους, είναι η αγάπη τους για τους σούπερ ήρωες και το Star Wars. Όλα ανατρέπονται όμως όταν μια ξανθιά, δυναμική, πανέμορφη κοπέλα, η Πένι, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα.

Η Πένι εργάζεται ως σερβιτόρα και το μεγάλο της όνειρο είναι να ασχοληθεί με τη showbiz. Άνετη και «μέσα σε όλα», εισβάλλει στη ζωή των δύο φίλων σαν κομήτης και τους αναστατώνει! Εκρηκτική, απρόβλεπτη, χωρίς ιδιαίτερη παιδεία αλλά με …Phd στη μόδα, το clubbing, τις σχέσεις.

Ο Σέλντον παραμένει ικανοποιημένος όταν περνάει τις νύχτες του με τους εκκεντρικούς επιστήμονες φίλους του, τον πολύγλωσσο Χάουαρντ, που δεν έχει ζήσει ποτέ μόνος του, και τον Ραζ, έναν Ινδό επιστήμονα, που απεχθάνεται το ινδικό φαγητό και που λύνεται η γλώσσα του με τις γυναίκες όταν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω.

Ο Λέοναρντ όμως από τη στιγμή που γνωρίζει την Πένι βλέπει … τον ουρανό με τ’ άστρα…μόνιμα! Βλέπει τον κόσμο μέσα από τα λαμπερά της μάτια και τα καυστικά της σχόλια και ανακαλύπτει ένα καινούριο …σύμπαν!

Ανακαλύπτει τον έρωτα στην πιο.. I.Q=I love you μορφή!

Με τον 12ο κύκλο θα γραφτεί και το φινάλε της θρυλικής, πλέον, κωμικής σειράς, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία.

Ο 12ος κύκλος, έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 24 Σεπτεμβρίου 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2019, με το Star να μεταδίδει τα επεισόδια του νέου κύκλου παράλληλα με τις ΗΠΑ.

Πρόκειται για τη μακροβιότερη multi camera κωμική σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης. Με το τέλος του 12ου κύκλου, θα έχουν συνολικά μεταδοθεί 279 επεισόδια, αριθμός – ρεκόρ.

Η επίσημη ανακοίνωση του δικτύου CBS σχετικά με το φινάλε της σειράς ανέφερε τα εξής: «Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους θαυμαστές μας για την υποστήριξή τους στο «The Big Bang Theory», κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 τηλεοπτικών σεζόν. Εμείς, μαζί με το cast, τους σεναριογράφους και το τεχνικό επιτελείο, είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς για την επιτυχία της σειράς και στοχεύουμε σε έναν τελευταίο κύκλο και ένα κλείσιμο της σειράς επικό και δημιουργικό».

Και η Κάλει Κουόκο όμως εξέφρασε τα αισθήματά της για το τέλος της σειράς, μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram: «Αυτή η διαδρομή ήταν ένα όνειρο, που πραγματοποιήθηκε και μου άλλαξε τη ζωή. Όποτε και να έφτανε το τέλος, η καρδιά μου θα ράγιζε στα δυο. Σας υποσχόμαστε πως θα σας παρουσιάσουμε την καλύτερη σεζόν. Στους θαυμαστές, το τηλεοπτικό συνεργείο, τις οικογένειες, τον Τσακ Λορ, τη Warner Brothers, το CBS, και όλους όσους μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστούμε. Θα αποχωρήσουμε με Bang!»

Δείτε εδώ το trailer του 12ου κύκλου της σειράς : https://youtu.be/5vITPhfcgyQ

  • Στον 12ο κύκλο εμφανίζεται ο αστροφυσικός Νιλ Ντεγκράς Τάισον, η βραβευμένη με Όσκαρ, Κάθι Μπέιτς, o βετεράνος, κορυφαίος μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.
  • Στις 12 Νοεμβρίου του 2014, η ηθοποιός Κάρολ Αν Σούσι, που έπαιξε το ρόλο της κας Γουόλοβιτς, της μητέρας του Χάουαρντ, πέθανε μετά από μια σύντομη μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου. Τον Ιανουάριο του 2015, ανακοινώθηκε ότι ο χαρακτήρας της Ντέμπι Γουόλοβιτς δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό αλλά θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία στο 15o επεισόδιο του 8ου κύκλου με τίτλο “The Comic Book Store Regenaration “, όπου ο «Χάουαρντ» πενθεί το χαμό της μητέρας του.
  • Ο Τζιμ Πάρσονς το 2011 βραβεύθηκε στις Χρυσές Σφαίρες για την εξαιρετική ερμηνεία του στον ρόλο του κυνικού Σέλντον ενώ το 2010, το 2011, 2013 και το 2014 κέρδισε βραβείο “ΕΜΜΥ” στην κατηγορία «Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά».
  • Το 2010, 2013, 2014,2015 στα βραβεία Peoples Choice Awards η σειρά βραβεύτηκε ως «η αγαπημένη τηλεοπτική κωμωδία». Το 2015 η σειρά κατέκτησε 2 βραβεία στα People’s Choise Awards στις κατηγορίες «Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά» και «Αγαπημένη τηλεοπτική κωμική σειρά». Στην ίδια διοργάνωση η Κάλεϊ Κουόκο κατέκτησε το βραβείο της «Καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά».
  • Το φθινόπωρο του 2010 η Κάλι Κουόκο αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της Τζόνι Γκαλέκι για 2 χρόνια αλλά αυτή η σχέση είχε πια τελειώσει. Το επίθετο της «Πένι» δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα στη σειρά.
  • Ο Τζιμ Πάρσονς και ο «Σέλντον», ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά, έχουν πολλές διαφορές. Ο «Σέλντον» είναι μεγάλος θαυμαστής της του «Σταρ Τρεκ» ενώ ο Τζιμ Πάρσονς δεν έχει δει ποτέ τη σειρά. Ο «Σέλντον» δεν οδηγεί, αντίθετα ο Τζιμ Πάρσονς προτιμάει να οδηγεί παρά να είναι συνεπιβάτης καθώς υποφέρει από το σύνδρομο ναυτίας.
  • Το καναδικής καταγωγής εναλλακτικό, ροκ συγκρότημα «Barenaked Ladies», έγραψε το τραγούδι των τίτλων της σειράς, το οποίο περιγράφει την ιστορία και το σχηματισμό του σύμπαντος και της Γης. Οι παραγωγοί της σειράς Λόρι και Πράντι, ζήτησαν από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα της μπάντας, Εντ Ρόμπερτσον να γράψει ένα τραγούδι για τη σειρά. Ο Ρόμπερτσον είχε απορρίψει παλιότερες ανάλογες προτάσεις αλλά τελικά συμφώνησε να γράψει το μουσικό θέμα μόνο όταν έμαθε ότι ήταν ο μοναδικός συνθέτης στον οποίο είχαν κάνει την πρόταση. Ο Ρόμπερτσον δήλωσε πως έμπνευση για τη σύνθεση του αποτέλεσε το βιβλίο του Simon Singh, με τίτλο «Big Bang» το οποίο συμπτωματικά είχε μόλις τελειώσει να διαβάζει.
  • To «The Big Bang Theory», που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2007 και έχει αποτελέσει την υψηλότερη, σε τηλεθέαση, κωμική σειρά του C.B.S. στις ΗΠΑ, συνολικά μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει 52 υποψηφιότητες και 10 βραβεία Emmy, όπως επίσης 7 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες.
  • Δημιουργοί της σειράς είναι οι Τσακ Λορ (Two and a half men, Mom, Mike & Molly) και Μπιλ Πράντι (Οικογένεια Γκίλμορ, Ντάρμα και Γκρεγκ).

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 12ου κύκλου – Κυριακή 24.2

Επεισόδια 1 + 2

Μετά τον γάμο τους, ο Σέλντον και η Έϊμι απολαμβάνουν με τον δικό τους τρόπο το ταξίδι του μέλιτος. Η Πένι και ο Λέοναρντ ανακαλύπτουν με τρόμο ότι είναι άβολα παρόμοιοι με τους γονείς της Έιμι. Εν τω μεταξύ, ο Ρατζ προσβάλλει τον αστροφυσικό Νιλ Ντεγκράς Τάισον και ξεκινά έναν «πόλεμο» σχολίων στο Twitter…
Γκεστ σταρ ο αστροφυσικός Νιλ Ντεγκράς Τάισον και η βραβευμένη με Όσκαρ, Κάθι Μπέιτς

Ο Σέλντον και η Έϊμι αγωνιούν για το τι «τέλειο δώρο» τους έφεραν για το γάμο τους ο Λέοναρντ και η Πένι. Εν τω μεταξύ, ο Ρατζ αποφασίζει ότι θέλει να νοικοκυρευτεί επιτέλους και ζητάει από τον πατέρα του να αναλάβει εκείνος την υπόθεση του γάμου του και την εύρεση της μελλοντικής του συζύγου…

premierastarThe Big Bang TheoryThe big bang theory 12κύκλος - Επεισόδιο 1The big bang theory 12κύκλος - Επεισόδιο 2