Το Τατουάζ Επεισόδια Εξελίξεις: Ο Τόνυ στην Φυλακή …

Το Τατουάζ Επεισόδια Εξελίξεις: Η ιστορία με το θάνατο της Αμάντα φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή όλων. Η σχέση του Τόνυ μαζί της αποκαλύπτεται, ενώ η Αννα περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, κάνοντας τον Αλεξ να τρελαθεί από την αγωνία του για την κατάστασή της.

Το Τατουάζ Επεισόδια Εξελίξεις

Μετά το τραγικό γεγονός με το θάνατο της ντίλερ μέσα στο σπίτι του, ο Τόνυ αρχίζει να έχει αλλόκοτη συμπεριφορά, κάτι που παρατηρεί η Τατιάνα η οποία παραξενεύεται με τη νευρικότητα του. Την ίδια στιγμή, η Αννα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ η ψυχολογική πίεση που έχει δεχτεί της τελευταίες ώρες την καταβάλλει και η κοπέλα παθαίνει λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο Αλέξανδρος της τηλεφωνεί και αμέσως καταλαβαίνει από τη φωνή της ότι κάτι πολύ σοβαρό της συμβαίνει: «Αννα, τι έχεις; Πες μου σε παρακαλώ. Σου έκανε κάτι αυτός; Λέγε, θα τον σκοτώσω αν σε πείραξε!», τη ρωτάει ανήσυχος, αλλά η Αννα αρνείται να του πει οτιδήποτε. «Δεν έχω κάτι, μωρό μου. Είμαι λίγο κουρασμένη, αυτό είναι όλο και μου λείπεις», του απαντάει εξαντλημένη. Το Τατουάζ Επεισόδια Εξελίξεις

Ωστόσο ο Αλέξανδρος δεν την πιστεύει και ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο να τη δει, όμως τα γεγονότα τον… προλαβαίνουν, όταν μια άστοχη κουβέντα της Ελένης σε συνδυασμό με το σκίτσο του άντρα που βγήκε τρέχοντας από το σπίτι της Δέσποινας, οδηγούν στη σύλληψη του Αγγέλου!


Στο μεταξύ, η Αννα στο Λονδίνο συνεχίζει να περνάει πολύ δύσκολες ώρες, ειδικά από τη στιγμή που η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Αμάντα, και η κοπέλα καταρρέει.

Ο Αλεξ, που βρίσκεται στα Μετέωρα, νιώθει ότι η Αννα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά αυτή τον πείθει να μην πάει στο Λονδίνο: «Αλεξ, σε παρακαλώ, μείνε εκεί. Κι εγώ θέλω να σε δω, αλλά αυτό το διάστημα είναι πολύ δύσκολο», του λέει και για πρώτη φορά συνειδητοποιεί ότι η Αννα έχει φτάσει στα όριά της με τον Τόνυ για τον οποίο μιλάει ξαφνικά άσχημα.

Φυσικά, ο Αλέξανδρος αντιλαμβάνεται την επιθετικότητα της Άννας προς τον Τόνυ, αλλά το εκλαμβάνει το σπάσιμο νεύρων από την πλευρά της και τρελαίνεται από την αγωνία του γι’ αυτήν.

Δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να αντιδράσει και αυτό του προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση και ταραχή. Παράλληλα, κάποια νέα στοιχεία που έρχονται στο φως συνδέουν άμεσα τον Τόνυ με την Αμάντα, την ντίλερ, και η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι του! Το Τατουάζ Επεισόδια Εξελίξεις

Η Αννα τα χάνει όταν τους βλέπει, το ίδιο και ο Τόνυ: «Είστε ο Τόνυ Νόβεν; Σας θέλουμε να έρθετε για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα, σχετικά με το θάνατο της Αμάντα», τον ενημερώνουν. Ο Τόνυ παγώνει καθώς θεωρείται ένοχος για φόνο και φλερτάρει έντονα με τη φυλακή. Η Αννα γίνεται ακόμα χειρότερα και βρίσκεται σε απόλυτο πανικό. Το Τατουάζ Επεισόδια Εξελίξεις

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

episodia\exelixisfylakitatouaz-episodia-exelixis-o-tony-stin-fylakiΟστηνΤο ΤατουάζΤο Τατουάζ Επεισόδια ΕξελίξειςΤόνυ