Ταμπού – Το σχέδιο της Μελίας παίρνει σάρκα και οστά

Ταμπού – Η Μελία ελπίζει ότι μια εγκυμοσύνη θα σώσει τον γάμο της με τον Έκτορα. Παράλληλα, η Μάρθα ανησυχεί ότι ο Λουκιανός την απατά, ενώ εκείνος βρίσκεται σε μπελάδες, μπλεγμένος σε φόνο. Η οικογένεια Καρτάλη βιώνει την μαύρη επέτειο, ξυπνώντας σκληρές μνήμες στον Γαβριήλ.

Ταμπού – Το σχέδιο της Μελίας παίρνει σάρκα και οστά

Η Μελία πετυχαίνει το σχέδιό της όταν η Πέρσα ακούει τον γυναικολόγο να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της. Η Πέρσα γεμίζει τύψεις, αλλά ο Έκτορας την καθησυχάζει, υποστηρίζοντας ότι η δήλωση του γιατρού είναι παρεξήγηση, καθώς δεν γνωρίζει για τον επικείμενο χωρισμό τους. Παράλληλα, ο Μηνάς και ο Χρυσόστομος κατευθύνονται στην Αθήνα για να εξετάσουν αν η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση είναι η Ελίνα τους. Η αγωνία τους μεγαλώνει με κάθε λεπτό που περνά, καθώς ελπίζουν σε θετική έκβαση.

Η ατμόσφαιρα είναι βαριά για την οικογένεια Καρτάλη, καθώς η μαύρη επέτειος φέρνει στο προσκήνιο τις σκοτεινές τους αναμνήσεις. Ο Γαβριήλ κατακλύζεται από συναισθήματα, αναπολώντας γεγονότα που έχουν σημαδέψει την οικογένειά του. Οι ζωές των ηρώων διασταυρώνονται μέσα σε ένα πλαίσιο έντονων συναισθημάτων και μυστικών, που θα τους οδηγήσουν σε ανατρεπτικές αποκαλύψεις. Οι αποφάσεις που θα πάρουν θα καθορίσουν το μέλλον τους, καθώς οι σχέσεις και οι μυστικές τους ζωές ξετυλίγονται με δραματική ένταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία ταμπούΤαμπούΤαμπού megaΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο megaΤαμπού ηθοποιοί