Ταμπού – Το Νέο Μυστηριώδες Τρέιλερ της σειράς είναι γεγονός

Ταμπού – Το νέο τρέιλερ της σειράς που ετοιμάζει ο Αντρέας Γεωργίου για το MEGA, κυκλοφόρησε πρόσφατα. Για άλλη μια φορά, το μυστήριο μιας δολοφονίας βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο Χρίστος Στυλιανού, με τη μουσική του, δίνει έναν μυστηριώδη τόνο στη σειρά. Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, το “Ταμπού” ξετυλίγει μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας.

Ταμπού – Το Νέο Μυστηριώδες Τρέιλερ της σειράς είναι γεγονός

Ανασύρουν ένα πτώμα από τα παγωμένα νερά της λίμνης και ακολουθεί μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα. Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανησυχίες τους. Πολλοί αγαπημένοι πρωταγωνιστές, μαζί με ένα πλούσιο καστ νέων και ανερχόμενων ηθοποιών, ζωντανεύουν μια τηλεοπτική ιστορία που έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η οικογένεια Καρτάλη. Τέσσερα αδέρφια, διαφορετικά μεταξύ τους αλλά πολύ αγαπημένα, μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Στο περιβάλλον της οικογένειας βρίσκονται αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνούν τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή και την άγνοια της νεότητας.

Οι ανατροπές, τα κρυμμένα μυστικά και οι εντάσεις μεταξύ των χαρακτήρων υπόσχονται να κρατήσουν το κοινό σε αγωνία, καθώς αποκαλύπτονται τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας Καρτάλη και οι επιπτώσεις τους στις ζωές των γύρω τους.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία ταμπούΤαμπούΤαμπού megaΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο megaΤαμπού ηθοποιοί