Ταμπού – Το κουβάρι της σκοτεινής δολοφονίας ξετυλίγεται

Ταμπού – Η ομάδα των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλη Νικολάου που βρίσκεται πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες ετοιμάζει μια νέα, δραματική σειρά που φιλοδοξεί να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι προετοιμασίες είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της σεζόν.

Ταμπού – Το κουβάρι της σκοτεινής δολοφονίας ξετυλίγεται

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η οικογένεια Καρτάλη. Τα τέσσερα αδέλφια, αν και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, είναι πολύ δεμένα και αγαπημένα. Κρύβουν ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Αυτό το μυστικό είναι το μοναδικό αγκάθι στη σχέση τους. Παρά τις προσπάθειές τους να το ξεχάσουν και να κάνουν πως δεν υπάρχει, αυτό παραμένει εκεί, απειλώντας να καταστρέψει την εικόνα της τέλειας οικογένειας που οι άλλοι έχουν για αυτούς.

Στο περιβάλλον της οικογένειας, υπάρχουν αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών. Αυτοί οι νέοι εξερευνούν τη ζωή και τον έρωτα με την ένταση και την άγνοια της νιότης τους. Ο μυστηριώδης και αινιγματικός κόσμος του «Ταμπού» θα αποκαλυφθεί στην οθόνη το φθινόπωρο στο MEGA, υποσχόμενος συναρπαστικές στιγμές. Οι δημιουργοί της σειράς, γνωστοί για τις επιτυχίες τους, εγγυώνται μια σίγουρη επιτυχία. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου, το σενάριο η Βάνα Δημητρίου και την παραγωγή ο Κούλλης Νικολάου.

Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής. Στο ρόλο της Ελένης η Μυρτώ Αλικάκη και στου Μηνά ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Παίζουν ακόμη οι: Λευτέρης Ζαμπετάκης, Χριστόδουλος Μαρτάς, Βασιλική Κυπραίου και Αστέρω Κυπριανού. Συμμετέχουν: Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζαριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα. Στο ρόλο της Ματίνας η Αθηνά Ροδίτου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

ΤαμπούΤαμπού megaΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο megaΤαμπού ηθοποιοί