Ταμπού – Το Καστ Ενισχύεται με Πρόσωπα από τον Παράδεισο των Κυριών

Ταμπού – Η νέα φιλόδοξη παραγωγή του MEGA, με τίτλο “Ταμπού”, βρίσκεται υπό προετοιμασία με ακατάπαυστο ρυθμό. Η ομάδα πίσω από αυτό το εγχείρημα αποτελείται από τους Ανδρέα Γεωργίου, Κούλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου.

Ταμπού – Το Καστ Ενισχύεται με Πρόσωπα από τον Παράδεισο των Κυριών

Αυτή η νέα προσθήκη στην τηλεοπτική σκηνή υπόσχεται να σας καθηλώσει με τα μυστήρια, τα έντονα στοιχεία έρωτα και τις αστυνομικές περιπέτειες που διαδραματίζονται στο μαγευτικό σκηνικό των Ιωαννίνων, με φόντο τα επιβλητικά Τζουμέρκα και τον κρυστάλλινο Βοϊδομάτη. Η σειρά “Ταμπού” αναμένεται να κατακτήσει τις οθόνες μας ακολουθώντας την “Γη της ελιάς”, προσφέροντας μια εναλλακτική τηλεοπτική εμπειρία δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα. Στο καστ της σειράς προστέθηκε η Χρύσα Μιχαλόπουλου, η οποία έδωσε το παρών στην τελευταία τηλεοπτική παραγωγή του Alpha, “Ο Παράδεισος των Κυριών”.

Μέμος Μπεγνής και Θεοχάρης Ιωαννίδης θα διατηρήσουν τους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους στη νέα σειρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Επιπλέον, στο καστ θα είναι η Μυρτώ Αλικάκη, ο Σταύρος Νικολαΐδης, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Νίκη και ο πρώην παίκτης του X Factor, Θάνος Λάμπρου, όπως είχε αποκαλυφθεί σε προηγούμενο τεύχος. Η αναμονή για την πρεμιέρα αυτής της νέας σειράς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους τηλεθεατές.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

ΤαμπούΤαμπού megaΤαμπού γεωργιουΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο mega