Ταμπού – Θηλιά στο λαιμό το μυστικό της οικογένεια Καρτάλη

Ταμπού – Στην νέα σειρά του MEGA, «Ταμπού», το αστυνομικό μυστήριο συνδυάζεται με ανεκπλήρωτους έρωτες, και οι θεατές θα ανακαλύψουν ανατροπές και ένταση. Η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21.00 με διπλό επεισόδιο. Οι Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου επιστρέφουν για να καθηλώσουν το κοινό.

Ταμπού – Θηλιά στο λαιμό το μυστικό της οικογένεια Καρτάλη

Η οικογένεια Καρτάλη ζει υπό το βάρος ενός σκοτεινού μυστικού που τους ακολουθεί για χρόνια. Τα τέσσερα αδέλφια, παρά τις διαφορές τους, συνδέονται με βαθιά αγάπη. Ωστόσο, η οικογενειακή τους ιστορία αποτελεί πληγή που επηρεάζει τις ζωές τους. Μυστηριώδεις φόνοι αρχίζουν να αναστατώνουν την ήρεμη καθημερινότητά τους και προσθέτουν εντάσεις στις σχέσεις τους. Μέσα στην οικογένεια, οι επιστήθιοι φίλοι και οι ορκισμένοι εχθροί συνθέτουν ένα περίπλοκο πλέγμα. Η επιστροφή μιας γυναίκας στα Ιωάννινα φέρνει στην επιφάνεια μνήμες και μυστικά, ενώ μια παράνομη σχέση προκαλεί σεισμικές δονήσεις στη φαινομενικά ήρεμη ζωή των ηρώων.

Θα καταφέρουν οι ήρωες να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις που τους περιμένουν; Ποιο θα είναι το κόστος μιας στιγμής ευτυχίας; Παράλληλα, μια παρέα φοιτητών ζει τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον, προσπαθώντας να βρουν το δρόμο τους σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Μη χάσετε την πρεμιέρα της σειράς «Ταμπού» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο MEGA.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία ταμπούΤαμπούΤαμπού megaΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο megaΤαμπού ηθοποιοί