Ταμπού – Τα μέλη της Οικογένειας Καρτάλη μας συστήνονται

Ταμπού – Η οικογένεια Καρτάλη ζει στη σκιά ενός σκοτεινού μυστικού για πολλά χρόνια. Στη νέα σειρά του MEGA, “Ταμπού”, η ήρεμη ζωή των αδερφών Καρτάλη στα Ιωάννινα διαταράσσεται από μια σειρά φόνων. Αυτοί οι φόνοι ανοίγουν την πόρτα σε αστυνομικά μυστήρια και ανεκπλήρωτους έρωτες που κρύβονταν για καιρό.

Ταμπού – Τα μέλη της Οικογένειας Καρτάλη μας συστήνονται

Η σειρά, δημιουργία της επιτυχημένης τριάδας Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, υπόσχεται έντονες ανατροπές και γρήγορες εξελίξεις, με σκοπό να καθηλώσει το κοινό. Η οικογένεια Καρτάλη αποτελείται από τέσσερα αδέρφια, το καθένα με τις δικές του ξεχωριστές προσωπικότητες, αν και τους ενώνει η αγάπη που τρέφουν μεταξύ τους. Παρά τη στενή τους σχέση, το παρελθόν της οικογένειας τους στοιχειώνει, καθώς ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό συνεχίζει να επηρεάζει τις ζωές τους.

Ο Λουκιανός Καρτάλης, που τον ενσαρκώνει ο Μέμος Μπεγνής, είναι καθηγητής φυσικής στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σοβαρός και δίκαιος, αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη. Λατρεύει τη γυναίκα του, τη Μάρθα, και τα δύο τους παιδιά, ενώ είναι αφοσιωμένος και στα τρία του αδέρφια. Παρά την ισορροπημένη ζωή του, ένα σκοτεινό μυστικό τον συνδέει με τον αδελφό του, Γαβριήλ, και την αδελφή του, Αλεξάνδρα.

Η Μάρθα, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Μισιχρόνη, εργάζεται ως αργυροχρυσοχόος στο μαγαζί του Σταύρου. Είναι χαρούμενη και αστεία, αν και εντελώς διαφορετική από τον σύζυγό της, τον Λουκιανό. Αν και εργασιομανής και εξαιρετική μητέρα, παραμένει ερωτευμένη μαζί του, παρά τις διαφορές τους. Ο γιος τους, ο Κυριάκος (Θάνος Λάμπρου), είναι φοιτητής φυσικής και δείχνει χαρακτήρα αντιφατικό. Αν και αγαπάει την οικογένειά του, ένα νεανικό λάθος θα του στοιχίσει ακριβά.

Από την άλλη, η μικρότερη αδελφή του, η Ευδοξία (Χριστιάνα Βατίστα), είναι ένα ατίθασο κορίτσι που, παρότι κοινωνικό και αυθόρμητο, δεν έχει ακόμα κατασταλάξει στα θέλω της, με αποτέλεσμα να παρασύρεται εύκολα. Ο Γαβριήλ (Θεοχάρης Ιωαννίδης), αδερφός του Λουκιανού, είναι πιλότος και κοσμοπολίτης. Ζει για τα ρίσκα και τα ταξίδια, αλλά το μυστικό που τον συνδέει με τον Λουκιανό τον βαραίνει, παρά την εξωστρεφή φύση του. Τα τραύματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα μια ιστορία με την Ελισάβετ, τον στοιχειώνουν.

Ο Έκτορας (Ιάσονας Χρόνης), ο μικρότερος αδερφός, είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός. Παντρεμένος με τη Μελία (Νίκη Βακάλη), αγαπάει τα αδέρφια του, τη δουλειά του και τα ανίψια του. Παρά τη στοργή του για τη Μελία, η σχέση τους έχει κλονιστεί από τη μυστική της ενέργεια. Ο ίδιος όμως τρέφει κρυφά συναισθήματα για την Πέρσα, με την οποία συνεργάζεται στο ραδιόφωνο. Τέλος, η Αλεξάνδρα Καρτάλη (Εβίτα Αγαΐτση) ζει στην Αθήνα, έχοντας απομακρυνθεί από τα Γιάννενα.

Αν και παραμένει αφοσιωμένη στα αδέρφια της, το κοινό οικογενειακό μυστικό τη βασανίζει, ενώ αναζητά τον μεγάλο έρωτα που δεν έχει βρει ακόμα. Η σειρά φέρνει στο φως το σκοτεινό παρελθόν μιας οικογένειας, με έντονες συγκρούσεις, πάθη και ανεξιχνίαστα μυστικά.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία ταμπούΤαμπούΤαμπού megaΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο megaΤαμπού ηθοποιοί