Ταμπού – Στοιχείο φωτιά καίει τον Λουκιανό

Ταμπού – Ο Λουκιανός νιώθει ότι η ζωή του καταρρέει, καθώς ένα βίντεο τον δείχνει να πνίγει μια νεαρή γυναίκα κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης. Με τη βοήθεια του Μηνά, προσπαθεί να κατανοήσει πώς ενεπλάκη σε αυτή την ενοχοποιητική σκηνή.

Ταμπού – Στοιχείο φωτιά καίει τον Λουκιανό

Παράλληλα, ο Γαβριήλ βρίσκεται υπό πίεση, καθώς η Ελένη τον θεωρεί τον βασικό ύποπτο για τον φόνο της Σύνθιας Τόμσον, της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στη λίμνη. Την ίδια στιγμή, ο έρωτας του Έκτορα και της Πέρσας γίνεται όλο και πιο έντονος, ενώ η Μελία κινεί τα νήματα για να επαναφέρει τον Έκτορα στη ζωή της με ένα πονηρό σχέδιο. Ο Ηρακλής βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για τον θάνατο του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο πάρτι στον ποταμό Βοϊδομάτη. Αυτό το γεγονός ταράζει τον Ζήση και την παρέα των νεαρών φοιτητών.

Η Μάρθα, από την πλευρά της, υποψιάζεται ότι η ξαφνική εξαφάνιση του Λουκιανού οφείλεται στην ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας. Οι υποψίες και οι εντάσεις εντείνονται, ενώ ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ φέρνει νέα ανατροπή στη ζωή του Λουκιανού, καθώς τον τοποθετεί στο κέντρο μιας ανεξήγητης και τρομακτικής κατάστασης. Κάθε χαρακτήρας προσπαθεί να βρει τη δική του αλήθεια, σε μια ιστορία που εξελίσσεται γεμάτη ίντριγκες, έρωτα και μυστήριο.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία ταμπούΤαμπούΤαμπού megaΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο megaΤαμπού ηθοποιοί