Ταμπού – Σοκ – Έγκυος η κοπέλα της λίμνης – Αυτός είναι ο πατέρας

Ταμπού – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις σοκάρουν το κοινό καθώς αποκαλύπτεται πως η νεκρή κοπέλα της λίμνης ήταν έγκυος. Ο πατέρας του παιδιού είναι ο Γαβριήλ Καρτάλης, γεγονός που πυροδοτεί ανατροπές και νέα μυστήρια. Ο Γαβριήλ δίνει κατάθεση στην αστυνομία, με την αστυνόμο Ελένη, την οποία υποδύεται η Μυρτώ Αλικάκη, να προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από αυτόν.

Ταμπού – Σοκ – Έγκυος η κοπέλα της λίμνης – Αυτός είναι ο πατέρας

Η Ελένη αντιλαμβάνεται ότι ο Γαβριήλ κάτι κρύβει και αναζητά τη σχέση του με την δολοφονημένη κοπέλα. Η Μυρτώ Αλικάκη, που ενσαρκώνει την αστυνόμο, εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή Buongiorno, όπου έδωσε ένα σπουδαίο στοιχείο για την υπόθεση. Δήλωσε ότι θα βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη θέση στα επόμενα επεισόδια, καθώς θα είναι σχεδόν σίγουρη για τον ένοχο, αλλά προσωπικοί της λόγοι θα την εμποδίσουν να αποδεχτεί και να ερευνήσει περαιτέρω την αλήθεια.

Η ηθοποιός προχώρησε σε ακόμα μία αποκάλυψη, αναφέροντας πως το παρελθόν της νεκρής γυναίκας είναι γεμάτο σκοτεινά μυστικά και παράνομες δραστηριότητες, που σύντομα θα βγουν στην επιφάνεια. Η εγκυμοσύνη της με το παιδί του Γαβριήλ Καρτάλη θα προκαλέσει δραματικές εξελίξεις, που θα αλλάξουν τις ισορροπίες στην πλοκή της σειράς. Το μυστήριο βαθαίνει και οι ανατροπές αναμένονται να κρατήσουν το κοινό σε αγωνία καθώς η ιστορία προχωρά προς μια απρόβλεπτη κατεύθυνση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΤαμπούΤαμπού mega tvΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού μεγκαΤαμπού νέα σειράΤαμπού σποιλερΤαμπού τρειλερ